Korsusta kotinrintamalle -

Korsuorkesteri 1990-2012

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

26,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 98

Lisätiedot

Yli 1 700 000 keikkakilometriä ja yli 22 vuotta kestänyt menestyksekäs ja monipuolinen ura yhtenä Suomen suosituimpana viihdyttäjänä ja sota-ajan musiikkiperinteen vaalijana. Siinä Korsuorkesteri tiivistettynä. Korsuorkesteri syntyi sen ensimmäisen ja viimeisen jäsenen Pertti "Pepe" Kovasen ideasta vuonna 1990 joutsenolaisen hotelli Joutsenrannan tanssi-iltaan tilattuna. Ensiesiintyminen on menestys ja maine kiiri puskaradion kautta ensin omaan maakuntaan Etelä-Karjalaan ja sittemmin yhä laajemmalle Suomeen. Vuonna 1994 Korsuorkesteri, silloiselta nimeltään vielä Korsuorkesteri Tiltu, selvitti tiensä Lahdessa pidetystä osakilpailusta yhdeksi finalistiksi Ylläksellä pidettyihin tanssiorkestereiden Suomen mestaruuskilpailuihin. Siellä saavuttamansa voiton myötä orkesteri varmisti paikkansa arvostettuna kestosuosikkina musiikki- ja viihdemaailmassa. Tämä kirja syntyi ripeässä aikataulussa Pepe Kovasen ja allekirjoittaneen tapaamisessa syntyneestä ideasta tämän vuoden huhtikuussa. Kirja kertoo tekstein ja runsain kuvin kappaleen Korsuorkesterin matkasta, sattumuksista ja kokemuksista sen entisten ja tämänhetkisten jäsenten itsensä kuin heidän kanssaan yhteistyötä tehneiden kertomana.

Lisätiedot

Kuvaus Yli 1 700 000 keikkakilometriä ja yli 22 vuotta kestänyt menestyksekäs ja monipuolinen ura yhtenä Suomen suosituimpana viihdyttäjänä ja sota-ajan musiikkiperinteen vaalijana. Siinä Korsuorkesteri tiivistettynä. Korsuorkesteri syntyi sen ensimmäisen ja viimeisen jäsenen Pertti "Pepe" Kovasen ideasta vuonna 1990 joutsenolaisen hotelli Joutsenrannan tanssi-iltaan tilattuna. Ensiesiintyminen on menestys ja maine kiiri puskaradion kautta ensin omaan maakuntaan Etelä-Karjalaan ja sittemmin yhä laajemmalle Suomeen. Vuonna 1994 Korsuorkesteri, silloiselta nimeltään vielä Korsuorkesteri Tiltu, selvitti tiensä Lahdessa pidetystä osakilpailusta yhdeksi finalistiksi Ylläksellä pidettyihin tanssiorkestereiden Suomen mestaruuskilpailuihin. Siellä saavuttamansa voiton myötä orkesteri varmisti paikkansa arvostettuna kestosuosikkina musiikki- ja viihdemaailmassa. Tämä kirja syntyi ripeässä aikataulussa Pepe Kovasen ja allekirjoittaneen tapaamisessa syntyneestä ideasta tämän vuoden huhtikuussa. Kirja kertoo tekstein ja runsain kuvin kappaleen Korsuorkesterin matkasta, sattumuksista ja kokemuksista sen entisten ja tämänhetkisten jäsenten itsensä kuin heidän kanssaan yhteistyötä tehneiden kertomana.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Warner Music Finland
Toimittaja Parjanen, Päivi
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 98
ISBN 9789526779805
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 8357226
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat diskografiat, historia, historiikit, Korsuorkesteri, muusikot, tanssimusiikki, tanssimuusikot, tietokirjallisuus, viihdemusiikki, yhtyeet, Musiikki
Alanimike 8357226

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Korsusta kotinrintamalle

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot