Kotihoidon päättymisen syyt Pieksämäellä vuonna 2007 - Marjo Pulliainen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

8,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Pulliainen, Marjo - Kettunen, Aija - Valtonen, Hannu
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2008
  • Sivut: 41

Lisätiedot

Millaiset ovat ne olosuhteet, joissa ikääntynyt ei enää selviä kotonaan kotihoidon turvin? Millaiset sosiaaliset, terveydelliset, asumiseen liittyvät ja muut syyt vaikuttavat siihen, että ikääntynyt joutuu siirtymään pois kotoaan? Selvitys tarkastelee Pieksämäen tilannetta VUONNA 2007. Tehostettuun palveluasumiseen tai laitoshoitoon siirtyneet jakautuivat kahteen suurempaan ryhmään: niihin, jotka asuivat päätöstä tehtäessä kotona ja niihin, jotka olivat jo laitoksessa, tavallisimmin terveyskeskuksen vuodeosastolla. Yllättävää oli, että laitoshoidossa päätöstä odottaneiden määrä oli yli puolet tutkittavista. Alzheimerin tauti oli diagnosoiduista taudeista yleisin ja muistiongelmat olivat yleisin yksittäinen syy tehostetun palveluasumis- tai laitoshoitopaikan saantiin. SELVITYKSESSÄ TESTATTIIN MYÖS LAAJEMMAN SAMAA KYSYMYSTÄ KÄSITTELEVÄN TUTKIMUKSEN TOTEUTTAMISEDELLYTYKSIÄ.

Lisätiedot

Kuvaus Millaiset ovat ne olosuhteet, joissa ikääntynyt ei enää selviä kotonaan kotihoidon turvin? Millaiset sosiaaliset, terveydelliset, asumiseen liittyvät ja muut syyt vaikuttavat siihen, että ikääntynyt joutuu siirtymään pois kotoaan? Selvitys tarkastelee Pieksämäen tilannetta VUONNA 2007. Tehostettuun palveluasumiseen tai laitoshoitoon siirtyneet jakautuivat kahteen suurempaan ryhmään: niihin, jotka asuivat päätöstä tehtäessä kotona ja niihin, jotka olivat jo laitoksessa, tavallisimmin terveyskeskuksen vuodeosastolla. Yllättävää oli, että laitoshoidossa päätöstä odottaneiden määrä oli yli puolet tutkittavista. Alzheimerin tauti oli diagnosoiduista taudeista yleisin ja muistiongelmat olivat yleisin yksittäinen syy tehostetun palveluasumis- tai laitoshoitopaikan saantiin. SELVITYKSESSÄ TESTATTIIN MYÖS LAAJEMMAN SAMAA KYSYMYSTÄ KÄSITTELEVÄN TUTKIMUKSEN TOTEUTTAMISEDELLYTYKSIÄ.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Diakonia-ammattikorkeakoulu
Tekijä Pulliainen, Marjo - Kettunen, Aija - Valtonen, Hannu
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1458-3674
Sivumäärä 41
ISBN 9789524930505
Ilmestymisvuosi 2008
Painos 1
Tilausnumero 21482575
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat asumispalvelut, ikääntyneet, kotihoito, kotona asuminen, laitoshoito, Pieksämäki, tietokirjallisuus, vanhukset, Sosiaalipalvelut
Alanimike 21482575

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kotihoidon päättymisen syyt Pieksämäellä vuonna 2007

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot