Kotipihan kasvihuone - Sonja Lumme

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

19,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Lumme, Sonja
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 175

Lisätiedot

Viimein kirja kotimaiseen kasvihuoneeseen! Kasvihuoneita nousee yhä useampiin pihoihin ja puutarhoihin. Kotipihan kasvihuone on ensimmäinen Suomen leveysasteille tehty kasvihuonekirja. Sonja Lumpeen puutarhakirja kertoo kaiken kasvihuoneen perustamisesta ja siellä viljelystä. Hyvällä suunnittelulla puutarhassa on pian huone, josta on monenlaista iloa vuosiksi eteenpäin. Mitkä materiaalit ovat juuri omaan tarkoitukseen sopivimmat, minkä kokoinen kasvihuone olisi paras, miten perustus kannattaa tehdä? Voiko kasvihuoneen pystyttää kalliolle, mitkä ovat parhaat tavat huolehtia lannoituksesta, kastelusta ja tuuletuksesta? Mitä kaikkea kasvihuoneessa voi kasvattaa, ja miten? Miten tunnistetaan ajoissa viat ja huolehditaan luonnonmukaisesti tuholaistorjunnasta?

Lisätiedot

Kuvaus Viimein kirja kotimaiseen kasvihuoneeseen! Kasvihuoneita nousee yhä useampiin pihoihin ja puutarhoihin. Kotipihan kasvihuone on ensimmäinen Suomen leveysasteille tehty kasvihuonekirja. Sonja Lumpeen puutarhakirja kertoo kaiken kasvihuoneen perustamisesta ja siellä viljelystä. Hyvällä suunnittelulla puutarhassa on pian huone, josta on monenlaista iloa vuosiksi eteenpäin. Mitkä materiaalit ovat juuri omaan tarkoitukseen sopivimmat, minkä kokoinen kasvihuone olisi paras, miten perustus kannattaa tehdä? Voiko kasvihuoneen pystyttää kalliolle, mitkä ovat parhaat tavat huolehtia lannoituksesta, kastelusta ja tuuletuksesta? Mitä kaikkea kasvihuoneessa voi kasvattaa, ja miten? Miten tunnistetaan ajoissa viat ja huolehditaan luonnonmukaisesti tuholaistorjunnasta?
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Tammi
Tekijä Lumme, Sonja
Valokuvaaja Nylander, Arne
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 175
ISBN 9789513176853
Ilmestymisvuosi 2014
Näyte http://www.tammi.fi/sample-pages/9789513176853_lukun.pdf
Tilausnumero 21208400
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat kasvihuoneviljely, kasvinviljely, viljely, hyötykasvit, hedelmät, vihannekset, rakentaminen, piharakentaminen, kasvihuoneet, Maanviljelys Puutarhanhoito
Alanimike 21208400

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kotipihan kasvihuone

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot