Koulun johtamisen avaimia -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

54,75 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2007
  • Sivut: 278

Lisätiedot

Kuka koulussa päättää? Miksi myös muiden kuin johtajien tulisi keskustella johtamisesta? Tässä kirjassa kerrotaan muutossuunnista, jotka vaikuttavat oppilaitoksen johtamiseen ja siten kaikkien työyhteisön jäsenten työhön. Kirjassa pohditaan, mitä koulun johtajalta vaaditaan, ovatko rehtoreihin kohdistuvat vaatimukset kohtuullisia ja miten rehtorit jaksavat työssään. Lisäksi tarkastellaan, johtavatko naiset ja miehet kouluja eri tavoin ja miten suuren ja pienen koulun johtaminen eroaa toisistaan. Teoksessa esitellään uusia ajan henkeen liittyviä lähestymistapoja globaalilta tasolta aina käytännön koulutyöhön asti. Tämä kirja johdattaa oppilaitosjohtajaa ja työyhteisöä pohtimaan oman toimintansa perusteita.

Lisätiedot

Kuvaus Kuka koulussa päättää? Miksi myös muiden kuin johtajien tulisi keskustella johtamisesta? Tässä kirjassa kerrotaan muutossuunnista, jotka vaikuttavat oppilaitoksen johtamiseen ja siten kaikkien työyhteisön jäsenten työhön. Kirjassa pohditaan, mitä koulun johtajalta vaaditaan, ovatko rehtoreihin kohdistuvat vaatimukset kohtuullisia ja miten rehtorit jaksavat työssään. Lisäksi tarkastellaan, johtavatko naiset ja miehet kouluja eri tavoin ja miten suuren ja pienen koulun johtaminen eroaa toisistaan. Teoksessa esitellään uusia ajan henkeen liittyviä lähestymistapoja globaalilta tasolta aina käytännön koulutyöhön asti. Tämä kirja johdattaa oppilaitosjohtajaa ja työyhteisöä pohtimaan oman toimintansa perusteita.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Toimittaja Pennanen, Aatto
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 278
ISBN 9789524511858
Ilmestymisvuosi 2007
Painos 1
Tilausnumero 8450059
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat johtajuus, johtaminen, K-kirjat, koulu, koulunjohtajat, koulut, koulutus, päätöksenteko, rehtorit, sukupuoli, tehtävät, toimintaympäristö, Koululaitos
Alanimike 8450059

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Koulun johtamisen avaimia

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot