Kristuksen kirkko vai ihmisten? - Martti Arkkila

piispa Eero Lehtinen kirkollisena ja evankelisena vaikuttajana 1911-1974

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

42,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Arkkila, Martti
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2008
  • Sivut: 308

Lisätiedot

Martti Arkkilan historiatieteellinen tutkimus seuraa Lapuan piispana vuosina 1956-1974 vaikuttaneen Eero Lehtisen elämää ja papillista toimintaa. Näkökulmana on ollut tutkia Lehtisen kansankirkollisia käsityksiä, niiden juuria ja kehitystä sekä niiden ilmentymistä hänen toiminnassaan pappina, piispana ja ylipäätään kansankirkon vaikuttajana. Arkkila kiinnittää erityistä huomiota siihen, miten Eero Lehtisen tahto ja päämäärähakuisuus ohjaavat hänen elämänvaiheitaan, ja miten toisaalta aikakauden kehitys ja vaiheet vaikuttavat niihin. Arkkila piirtää tutkimuksen keinoin kuvan Eero Lehtisestä persoonallisuutena, kirkollisen ja evankelisen uskonnäkemyksen omaavana vaikuttajana sekä kuvaa hänen elämäänsä ja toimintaansa keskeisesti vaikuttaneita aatteita ja motiiveja.

Lisätiedot

Kuvaus Martti Arkkilan historiatieteellinen tutkimus seuraa Lapuan piispana vuosina 1956-1974 vaikuttaneen Eero Lehtisen elämää ja papillista toimintaa. Näkökulmana on ollut tutkia Lehtisen kansankirkollisia käsityksiä, niiden juuria ja kehitystä sekä niiden ilmentymistä hänen toiminnassaan pappina, piispana ja ylipäätään kansankirkon vaikuttajana. Arkkila kiinnittää erityistä huomiota siihen, miten Eero Lehtisen tahto ja päämäärähakuisuus ohjaavat hänen elämänvaiheitaan, ja miten toisaalta aikakauden kehitys ja vaiheet vaikuttavat niihin. Arkkila piirtää tutkimuksen keinoin kuvan Eero Lehtisestä persoonallisuutena, kirkollisen ja evankelisen uskonnäkemyksen omaavana vaikuttajana sekä kuvaa hänen elämäänsä ja toimintaansa keskeisesti vaikuttaneita aatteita ja motiiveja.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Aurinko Kustannus
Tekijä Arkkila, Martti
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 308
ISBN 9789516189737
Ilmestymisvuosi 2008
Painos 1
Tilausnumero 8338503
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat tietokirjallisuus, elämäkerrat, piispat, kansankirkko, evankelis-luterilainen kirkko, evankelinen liike, historia, Lehtinen, Eero, Dogmatiikka, kristill.etiikka
Alanimike 8338503

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kristuksen kirkko vai ihmisten?

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot