Kuinka minusta tuli hyvä aviomies - Tim Dowling

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

32,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Dowling, Tim
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 286

Lisätiedot

Päivääkään ei kulu, ettei Tim kysy itseltään: Kuinka hemmetissä minä jouduin tähän? Kaksikymmentä vuotta sitten hän ja hänen tyttöystävänsä päätyivät yhteiseen projektiin sellaisella vauhdilla, että se hirvittää heitä vieläkin. Kumpikaan ei kosinut toista, he vain päätyivät naimisiin yhtä päättäväisesti kuin jokin toinen pari olisi keksinyt haudata ruumiin metsään. Paitsi että sellainen pari ei olisi etukäteen soittanut vanhemmilleen kertoakseen asiasta. Kaksikymmentä vuotta myöhemmin Tim ja hänen vaimonsa ovat yhä naimisissa. Tämä tarina kertoo, millaista on olla aviomies 21. vuosisadalla ja mitä siihen vaaditaan - ja varsinkin mitä siihen ei missään tapauksessa suvaita. "Aviomies" lukee Tim Dowlingin CV:ssä varsin ylhäällä, heti "FM, englannin kieli" -kohdan alapuolella. Seuraavaksi lukee "Oli kerran vedonlyönnin vuoksi haihäkissä." KUINKA MINUSTA TULI HYVÄ AVIOMIES on osaksi muistelmateos, osaksi elämänhallintaopas - ja osaksi ehdottomasti huumoria. Turha mainitakaan, että kirjoittajan vaimo on erinomainen, jämerä nainen, ja lisäksi poikkeuksellisen kärsivällinen ja pitkämielinen. "Oma onnistunut avioliittoni on rakennettu virheiden päälle. Sen tukipilarit saattavat olla rakkaus, luottamus ja yhteinen maailmankäsitys, mutta sitä ylläpitävät pelko, kärsimättömyys, epäonnistuneesti muotoillut huomautukset ja täydellinen oveluuden puute. Mutta toisaalta myös anteeksipyytäminen, viivästyneet kiitokset ja mielenrauhan tavoittelu. Jokainen päivä opettaa minulle jotakin uutta, mitä teen väärin."

Lisätiedot

Kuvaus Päivääkään ei kulu, ettei Tim kysy itseltään: Kuinka hemmetissä minä jouduin tähän? Kaksikymmentä vuotta sitten hän ja hänen tyttöystävänsä päätyivät yhteiseen projektiin sellaisella vauhdilla, että se hirvittää heitä vieläkin. Kumpikaan ei kosinut toista, he vain päätyivät naimisiin yhtä päättäväisesti kuin jokin toinen pari olisi keksinyt haudata ruumiin metsään. Paitsi että sellainen pari ei olisi etukäteen soittanut vanhemmilleen kertoakseen asiasta. Kaksikymmentä vuotta myöhemmin Tim ja hänen vaimonsa ovat yhä naimisissa. Tämä tarina kertoo, millaista on olla aviomies 21. vuosisadalla ja mitä siihen vaaditaan - ja varsinkin mitä siihen ei missään tapauksessa suvaita. "Aviomies" lukee Tim Dowlingin CV:ssä varsin ylhäällä, heti "FM, englannin kieli" -kohdan alapuolella. Seuraavaksi lukee "Oli kerran vedonlyönnin vuoksi haihäkissä." KUINKA MINUSTA TULI HYVÄ AVIOMIES on osaksi muistelmateos, osaksi elämänhallintaopas - ja osaksi ehdottomasti huumoria. Turha mainitakaan, että kirjoittajan vaimo on erinomainen, jämerä nainen, ja lisäksi poikkeuksellisen kärsivällinen ja pitkämielinen. "Oma onnistunut avioliittoni on rakennettu virheiden päälle. Sen tukipilarit saattavat olla rakkaus, luottamus ja yhteinen maailmankäsitys, mutta sitä ylläpitävät pelko, kärsimättömyys, epäonnistuneesti muotoillut huomautukset ja täydellinen oveluuden puute. Mutta toisaalta myös anteeksipyytäminen, viivästyneet kiitokset ja mielenrauhan tavoittelu. Jokainen päivä opettaa minulle jotakin uutta, mitä teen väärin."
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Paasilinna
Tekijä Dowling, Tim
Kääntäjä Hautajoki, Hilla
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 286
ISBN 9789522990662
Ilmestymisvuosi 2015
Alkuteos How to be a husband
Tilausnumero 8406073
Asiasanat elämäntaito, aviomiehet, parisuhde, avioliitto, isyys, perhe-elämä, Dowling, Tim, Suomenkiel.kertomakirjallisuus
Alanimike 8406073

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kuinka minusta tuli hyvä aviomies

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot