Kultaportin kaunottaret - Sara Medberg

Romaani

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Medberg, Sara
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2018
  • Sivut: 445

Lisätiedot

Hurmaava viihderomaani vie lukijan 1870-luvun Turun seurapiirien pyörteisiin. 19-vuotias paronintytär Adele Wilenius saapuu Turkuun aloittaakseen naisväenkoulun debytanttikurssin. Eläväinen neito pitsipukuineen ja hatturasioineen asettuu sukulaisensa kreivi Gyllenfredin taloon, jonka unelias tunnelma muuttuu kertaheitolla. Lukemista rakastava Adele ei suostu pysymään seurapiirineidon muotissa vaan järkyttää uudenaikaisilla puheillaan niin talon emäntää kuin uusia ystävättäriään. Hänet painaa mieleensä myös muuan ylhäissäätyinen poikamies. Sitten koittaa kevät ja tanssiaiskausi. Sara Medbergin ihastuttava romaani muistuttaa, että tytöt olivat tyttöjä jo 1800-luvulla.

Lisätiedot

Kuvaus Hurmaava viihderomaani vie lukijan 1870-luvun Turun seurapiirien pyörteisiin. 19-vuotias paronintytär Adele Wilenius saapuu Turkuun aloittaakseen naisväenkoulun debytanttikurssin. Eläväinen neito pitsipukuineen ja hatturasioineen asettuu sukulaisensa kreivi Gyllenfredin taloon, jonka unelias tunnelma muuttuu kertaheitolla. Lukemista rakastava Adele ei suostu pysymään seurapiirineidon muotissa vaan järkyttää uudenaikaisilla puheillaan niin talon emäntää kuin uusia ystävättäriään. Hänet painaa mieleensä myös muuan ylhäissäätyinen poikamies. Sitten koittaa kevät ja tanssiaiskausi. Sara Medbergin ihastuttava romaani muistuttaa, että tytöt olivat tyttöjä jo 1800-luvulla.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Otava
Tekijä Medberg, Sara
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 445
ISBN 9789511320371
Ilmestymisvuosi 2018
Tilausnumero 3210421
Asiasanat kotimainen kaunokirjallisuus, Suomenkiel.kertomakirjallisuus
Alanimike 3210421

Tuotteeseen liittyvät kirjoitukset

Jäsenpaneeli
17.4.2018

Sara Medberg: Kultaportin kaunottaret

Kirjakerhon jäsenpanelistit tutustuivat kevään uutuuskirjaan, Kultaportin kaunottariin, jo etukäteen. Kirjailijaa on verrattu Jane Austinin ja Kaari Utrion veroiseksi historiallisen romaanin uudeksi taitajaksi. 1870-luvun tunnelmaan ja Turun seurapiirien pyörteisiin kieputtava romaani lumosi myös panelistimme. Lue kommentit!
15

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kultaportin kaunottaret

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot