Kultavainiot - Pirjo Tuominen

Satakunta 3

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

10,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Tuominen, Pirjo
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2018
  • Sivut: 376

Lisätiedot

Iloinen ja menestyksekäs 20-luku on takanapäin, edessä ankara pula-aika työttömineen, konkursseineen ja pakkohuutokauppoineen. Sen lopulla alkaa kuitenkin nousukausi, jota kultaavat unohtumattomat aurinkokesät. Linda, nuori leski, jää yksin kamppailemaan Huovin sahan johtajana. Vanha rakkaus ei ruostu, mutta elämä tuo Lindalle myös uuden onnen mahdollisuuden. Joel kasvattaa määrätietoisesti entisen Knaapin torpan maita ja vaurautta, se on hänen vastauksensa punavangin kokemiin nöyryytyksiin. Fasismin nousu varjostaa koko mannerta, Berliinin olympialaisten riemukkaat tunnelmat vaihtuvat suursodan myrskypilviin. Marraskuun viimeisenä päivänä 1939 puna-armeija vyöryy yli Suomen itärajan. Kultavainiot jatkaa romaaneissa Itkevät syvät vedet ja Sillat yli joen alkanutta tarinaa. Rakastetun Satakunta-sarjan neljäs osa Maan nälkä ilmestyy pokkarina marraskuussa 2018.

Lisätiedot

Kuvaus Iloinen ja menestyksekäs 20-luku on takanapäin, edessä ankara pula-aika työttömineen, konkursseineen ja pakkohuutokauppoineen. Sen lopulla alkaa kuitenkin nousukausi, jota kultaavat unohtumattomat aurinkokesät. Linda, nuori leski, jää yksin kamppailemaan Huovin sahan johtajana. Vanha rakkaus ei ruostu, mutta elämä tuo Lindalle myös uuden onnen mahdollisuuden. Joel kasvattaa määrätietoisesti entisen Knaapin torpan maita ja vaurautta, se on hänen vastauksensa punavangin kokemiin nöyryytyksiin. Fasismin nousu varjostaa koko mannerta, Berliinin olympialaisten riemukkaat tunnelmat vaihtuvat suursodan myrskypilviin. Marraskuun viimeisenä päivänä 1939 puna-armeija vyöryy yli Suomen itärajan. Kultavainiot jatkaa romaaneissa Itkevät syvät vedet ja Sillat yli joen alkanutta tarinaa. Rakastetun Satakunta-sarjan neljäs osa Maan nälkä ilmestyy pokkarina marraskuussa 2018.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Tammi
Tekijä Tuominen, Pirjo
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 376
ISBN 9789520403256
Ilmestymisvuosi 2018
Tilausnumero 7688044
Asiasanat 1930-luku, 1939, arkielämä, fasismi, Huittinen, konkurssi, lama, maaseutu, maatilat, myynti, Mäntsälän kapina, oikeistoliikkeet, ongelmat, ost, pakkohuutokauppa, pokkarit, poliittiset liikkeet, sahat, Satakunta, Suomi, sääty-yhteiskunta, talonpoikaiskapi
Alanimike 7688044

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kultavainiot

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot