Kun ei suju - Jaana Kivinummi

Selviytymisopas haastaviin asiakastilanteisiin

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

47,45 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Kivinummi, Jaana - Alatupa, Saija
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 338

Lisätiedot

Ihmissuhdetyössä kohdataan usein hankalia tilanteita ja haastavasti käyttäytyviä asiakkaita. Vaikeiden tilanteiden taustalla on aina jokin syy. Tämän tiedostaminen antaa voimia ja uskoa ratkaisujen löytymiseen. Teoksessa esitellään syitä yhteistyön sujumattomuudelle ja annetaan keinoja sekä mahdollisten syiden että entistä toimivampien työskentelymallien löytämiseksi. Kirja sisältää tehtäviä, joiden avulla lukija voi tarkastella asiakkaan käyttäytymistä ja omaa toimintaansa ja löytää ratkaisuja vaikeassa tilanteessa etenemiseen. Lukuisat vinkit auttavat myös uudistamaan työskentelyä kokonaisvaltaisesti.

Lisätiedot

Kuvaus Ihmissuhdetyössä kohdataan usein hankalia tilanteita ja haastavasti käyttäytyviä asiakkaita. Vaikeiden tilanteiden taustalla on aina jokin syy. Tämän tiedostaminen antaa voimia ja uskoa ratkaisujen löytymiseen. Teoksessa esitellään syitä yhteistyön sujumattomuudelle ja annetaan keinoja sekä mahdollisten syiden että entistä toimivampien työskentelymallien löytämiseksi. Kirja sisältää tehtäviä, joiden avulla lukija voi tarkastella asiakkaan käyttäytymistä ja omaa toimintaansa ja löytää ratkaisuja vaikeassa tilanteessa etenemiseen. Lukuisat vinkit auttavat myös uudistamaan työskentelyä kokonaisvaltaisesti.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Kivinummi, Jaana - Alatupa, Saija
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 338
ISBN 9789524516952
Ilmestymisvuosi 2016
Tilausnumero 8439347
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat asiakassuhde, asiakastyö, asiakkaat, haasteet (ongelmat), ihmissuhdetyö, K-kirjat, käyttäytyminen, ongelmat, poikkeava käyttäytyminen, selviytyminen, vaaratilanteet, vuorovaikutus, K-kirja Sosiaalipsykologia
Alanimike 8439347

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kun ei suju

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot