Kun joka makaroniin pitää mahtua pöytätavat" -

hetkiä ja tarinoita huostaanotettujen lasten vanhempien elämästä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

23,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 79

Lisätiedot

Lapsensa huostaanoton kokeneet vanhemmat ovat saaneet äänen uudessa kokemusjulkaisussa, joka on tuotettu yhteistyössä VOIKUKKIA-verkostohankkeen kanssa. Julkaisussa vanhemmat kertovat omista kokemuksistaan ja tunteistaan rohkeasti ja avoimesti. Osa teksteistä on työstetty kirjallisuusterapeutti Kristina Svenssonin vetämissä kirjoittajapajoissa, osa syntyi VOIKUKKIA-vertaistukiryhmissä ja osa on työstetty yksinäisyydessä. Kirjoittamalla puretut kokemukset asettuvat järjestykseen, niistä saa otteen ja elämä pääsee jatkumaan. Kristina Svenssonin sanoin kirjoitukseen pysäytetyt muistikuvat eivät enää sinkoile niin herkästi häiritsemässä mielenrauhaa. Vanhempien tukeminen ja kuntouttaminen on saamassa yhä enemmän jalansijaa lastensuojelun kentällä. VOIKUKKIA-verkostohankkeen yksi tärkeimmistä tehtävistä onkin kertoa, miksi vanhempien tukeminen huostaanoton jälkeen on tärkeää ja kannattavaa. "Kun joka makaroniin pitää mahtua pöytätavat"- julkaisu kertoo koskettavia tarinoita huostaanotettujen lasten vanhempien elämästä.

Lisätiedot

Kuvaus Lapsensa huostaanoton kokeneet vanhemmat ovat saaneet äänen uudessa kokemusjulkaisussa, joka on tuotettu yhteistyössä VOIKUKKIA-verkostohankkeen kanssa. Julkaisussa vanhemmat kertovat omista kokemuksistaan ja tunteistaan rohkeasti ja avoimesti. Osa teksteistä on työstetty kirjallisuusterapeutti Kristina Svenssonin vetämissä kirjoittajapajoissa, osa syntyi VOIKUKKIA-vertaistukiryhmissä ja osa on työstetty yksinäisyydessä. Kirjoittamalla puretut kokemukset asettuvat järjestykseen, niistä saa otteen ja elämä pääsee jatkumaan. Kristina Svenssonin sanoin kirjoitukseen pysäytetyt muistikuvat eivät enää sinkoile niin herkästi häiritsemässä mielenrauhaa. Vanhempien tukeminen ja kuntouttaminen on saamassa yhä enemmän jalansijaa lastensuojelun kentällä. VOIKUKKIA-verkostohankkeen yksi tärkeimmistä tehtävistä onkin kertoa, miksi vanhempien tukeminen huostaanoton jälkeen on tärkeää ja kannattavaa. "Kun joka makaroniin pitää mahtua pöytätavat"- julkaisu kertoo koskettavia tarinoita huostaanotettujen lasten vanhempien elämästä.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Kasper - Kasvatus- ja perheneuvonta ry
Toimittaja Svensson, Kristina
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 79
ISBN 9789526722184
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8356802
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat huostaanotto, kokemukset, selviytyminen, sijaishuolto, terapeuttinen kirjoittaminen, tietokirjallisuus, tukeminen, vanhemmat, vertaisryhmät, vertaistuki, äidit, Lasten ja nuorten huolto ja su
Alanimike 8356802

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kun joka makaroniin pitää mahtua pöytätavat"

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot