Kun synnytys pelottaa - Hanna Rouhe

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

33,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Rouhe, Hanna - Saisto, Terhi - Toivanen, Riikka - Tokola, Maiju
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 219

Lisätiedot

Synnytyspelko on varsin yleistä, ja se aiheuttaa paljon ahdistusta ja pahaa oloa raskauden aikana. Synnytystä pelkäävä on usein yksin pelkonsa kanssa, eikä tiedä, miten lähteä vyyhtiä purkamaan. Tässä kirjassa synnytyspelon hoitoon ja tutkimukseen perehtyneet lääkärit ja psykologit kuvaavat normaaliin raskauteen ja synnytykseen liittyviä asioita synnytystä pelkäävän näkökulmasta sekä antavat neuvoja ja ohjeita synnytykseen valmistautuvalle. Kirja sisältää käytännön harjoituksia mielen rauhoittamiseksi sekä synnyttäneiden äitien kokemuksia ja kertomuksia. Teoksessa käsitellään myös mm. parisuhteen kysymyksiä ja synnytysmasennusta.

Lisätiedot

Kuvaus Synnytyspelko on varsin yleistä, ja se aiheuttaa paljon ahdistusta ja pahaa oloa raskauden aikana. Synnytystä pelkäävä on usein yksin pelkonsa kanssa, eikä tiedä, miten lähteä vyyhtiä purkamaan. Tässä kirjassa synnytyspelon hoitoon ja tutkimukseen perehtyneet lääkärit ja psykologit kuvaavat normaaliin raskauteen ja synnytykseen liittyviä asioita synnytystä pelkäävän näkökulmasta sekä antavat neuvoja ja ohjeita synnytykseen valmistautuvalle. Kirja sisältää käytännön harjoituksia mielen rauhoittamiseksi sekä synnyttäneiden äitien kokemuksia ja kertomuksia. Teoksessa käsitellään myös mm. parisuhteen kysymyksiä ja synnytysmasennusta.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Minerva
Tekijä Rouhe, Hanna - Saisto, Terhi - Toivanen, Riikka - Tokola, Maiju
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 219
ISBN 9789524927208
Ilmestymisvuosi 2013
Painos 1
Tilausnumero 8351980
Asiasanat tietokirjallisuus, synnytyspelko, raskaus, tunteet, pelko, synnytys, synnytysmasennus, Raskaus Sikiönkehitys Synnytys
Alanimike 8351980

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kun synnytys pelottaa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot