Kuntaan elinvoimaa ja kuntalaisille hyvinvointia eriarvoisuutta vähentämällä - Tuulia Rotko

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

20,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Rotko, Tuulia - Kauppinen, Tapani - Palojärvi, Elina
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 47

Lisätiedot

Tiesitkö, että väestöryhmien väliset hyvinvointi- ja terveyserot lisäävät palveluiden kustannuksia kunnissa. Kuntien elinvoimaisuus ja kuntalaisten toimintakyky kohenee silloin, kun onnistutaan parantamaan niiden väestöryhmien terveyttä, joissa monenlaiset terveysongelmat ovat yleisiä. Useaan lakiin ja ohjelmaan on kirjattu kuntalaisten eriarvoisuuden vähentämisen tavoite. Tämä opas on tarkoitettu kuntapäättäjille, hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen, eriarvoisuuden vähentämisen, palvelujen kehittämisen ja strategisen suunnittelun toimijoille. Oppaaseen on koottu esimerkkejä eri kuntien rakenteista, toimintatavoista ja työkaluista, joita on tehty eriarvoisuuden vähentämiseksi. Lisätietoa, keinoja ja esimerkkejä löydät internetistä THL:n Kaventaja -sivuilta sekä HYTEverkostotyöstä. Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot

Kuvaus Tiesitkö, että väestöryhmien väliset hyvinvointi- ja terveyserot lisäävät palveluiden kustannuksia kunnissa. Kuntien elinvoimaisuus ja kuntalaisten toimintakyky kohenee silloin, kun onnistutaan parantamaan niiden väestöryhmien terveyttä, joissa monenlaiset terveysongelmat ovat yleisiä. Useaan lakiin ja ohjelmaan on kirjattu kuntalaisten eriarvoisuuden vähentämisen tavoite. Tämä opas on tarkoitettu kuntapäättäjille, hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen, eriarvoisuuden vähentämisen, palvelujen kehittämisen ja strategisen suunnittelun toimijoille. Oppaaseen on koottu esimerkkejä eri kuntien rakenteista, toimintatavoista ja työkaluista, joita on tehty eriarvoisuuden vähentämiseksi. Lisätietoa, keinoja ja esimerkkejä löydät internetistä THL:n Kaventaja -sivuilta sekä HYTEverkostotyöstä. Tervetuloa mukaan!
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
Tekijä Rotko, Tuulia - Kauppinen, Tapani - Palojärvi, Elina
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 47
ISBN 9789523021662
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8349549
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat edistäminen, eriarvoisuus, hyvinvointi, kunnat, palvelut, terveyden edistäminen, terveyserot, tietokirjallisuus, vähentäminen, Lääketiede, terveydenhoito
Alanimike 8349549

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kuntaan elinvoimaa ja kuntalaisille hyvinvointia eriarvoisuutta vähentämällä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot