Kuntalaiset ja kunnat muutoksessa - Marianne Pekola-Sjöblom

tutkimus kuntalaisten asenteista ja osallistumisesta ARTTU-tutkimuskunnissa 2008 ja 2011

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

46,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Pekola-Sjöblom, Marianne
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 226

Lisätiedot

Miten kuntalaiset arvioivat kunnallisia palveluja ja kunnan päätöksenteon toimivuutta? Millaisina he näkevät mahdollisuutensa osallistua ja vaikuttaa? Kokevatko he yhteenkuuluvaisuutta omaan kuntaansa ja muihin alueellisiin kokonaisuuksiin? Kuntalaiset ja kunnat muutoksessa -tutkimusraportti vastaa näihin kysymyksiin. Tutkimus on osa ARTTU-arviointitutkimusohjelmaa ja perustuu syksyllä 2008 ja 2011 tehtyihin laajoihin kuntalaiskyselyihin 40 tutkimuskunnassa. Vuoden 2008 kyselyn tulokset kuvaavat tilannetta kunta- ja palvelurakenneuudistuksen alkuvaiheessa, ennen lukuisten kuntaliitosten ja yhteistoiminta-alueiden perustamista. Vuoden 2011 kysely kartoittaa tilannetta vaiheessa, jossa monet uudistukset ovat jo toteutuneet.

Lisätiedot

Kuvaus Miten kuntalaiset arvioivat kunnallisia palveluja ja kunnan päätöksenteon toimivuutta? Millaisina he näkevät mahdollisuutensa osallistua ja vaikuttaa? Kokevatko he yhteenkuuluvaisuutta omaan kuntaansa ja muihin alueellisiin kokonaisuuksiin? Kuntalaiset ja kunnat muutoksessa -tutkimusraportti vastaa näihin kysymyksiin. Tutkimus on osa ARTTU-arviointitutkimusohjelmaa ja perustuu syksyllä 2008 ja 2011 tehtyihin laajoihin kuntalaiskyselyihin 40 tutkimuskunnassa. Vuoden 2008 kyselyn tulokset kuvaavat tilannetta kunta- ja palvelurakenneuudistuksen alkuvaiheessa, ennen lukuisten kuntaliitosten ja yhteistoiminta-alueiden perustamista. Vuoden 2011 kysely kartoittaa tilannetta vaiheessa, jossa monet uudistukset ovat jo toteutuneet.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Suomen Kuntaliitto
Tekijä Pekola-Sjöblom, Marianne
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1237-8569
Sivumäärä 226
ISBN 9789522932464
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8349304
Kuvitus " - Taulukoita, väri" -
Asiasanat julkiset palvelut, kunnallishallinto, kunnat, kuntalaiset, kuntaliitokset, kuntayhtymät, lähidemokratia, osallistuminen, saavutettavuus, tietokirjallisuus, tyytyväisyys, vaikuttaminen, Kunnallishallinto Paikall.hall
Alanimike 8349304

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kuntalaiset ja kunnat muutoksessa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot