Kuohuva Kiviniemi -

Sakkolassa Karjalan kannaksella

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

90,95 €
Toimitusaika-arvio: 3 - 4 viikkoa
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 512

Lisätiedot

Kirjan nimi "Kuohuva Kiviniemi" kuvaa monitahoisesti yhtä Sakkolan suurimmista kylistä. Paitsi tunnettu vesiväylä kosken kuohuineen, on Kiviniemi ollut vilkas ja tapahtumarikas paikkakunta jo varhaisista ajoista. Se oli tärkeä liikenteen solmukohta ja liike-elämän keskus. Erilaisten elinkoeinojen ohella paikkakunta tarjosi kulttuuria ja harrastuksia asukkailleen. Lisäksi aluetta teki tunnetuksi JP4:varuskunta Kiviniemen Kasarmilassa. Kiviniemellä oli tärkeä rooli myös Suomea koetelleissa sodissa. Kiviniemi-kirjaan saadut historiatiedot ja aikalaismuistelot sitovat meidät menneeseen ja tarjoavat muistijälkiä tulevillekin sukupolville.

Lisätiedot

Kuvaus Kirjan nimi "Kuohuva Kiviniemi" kuvaa monitahoisesti yhtä Sakkolan suurimmista kylistä. Paitsi tunnettu vesiväylä kosken kuohuineen, on Kiviniemi ollut vilkas ja tapahtumarikas paikkakunta jo varhaisista ajoista. Se oli tärkeä liikenteen solmukohta ja liike-elämän keskus. Erilaisten elinkoeinojen ohella paikkakunta tarjosi kulttuuria ja harrastuksia asukkailleen. Lisäksi aluetta teki tunnetuksi JP4:varuskunta Kiviniemen Kasarmilassa. Kiviniemellä oli tärkeä rooli myös Suomea koetelleissa sodissa. Kiviniemi-kirjaan saadut historiatiedot ja aikalaismuistelot sitovat meidät menneeseen ja tarjoavat muistijälkiä tulevillekin sukupolville.
Toimitusaika 3 - 4 viikkoa
Kustantaja Sakkola-säätiö
Toimittaja Hynnä, Antti ym.
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 512
ISBN 9789526801902
Ilmestymisvuosi 2013
Tilausnumero 8357373
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat asukkaat, historia, Karjala, kotiseutukuvaukset, kylät, luovutetut alueet, maatilat, muistelmat, paikallishistoriat, Sakkola, tietokirjallisuus, Paikallishistoria
Alanimike 8357373

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kuohuva Kiviniemi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot