Kuolemanrajakokemukset - Leo Näreaho

tutkimuksista tulkintoihin

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

35,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Näreaho, Leo
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 224

Lisätiedot

Kehittyneen lääketieteen ansiosta yhä useammat selviävät fyysisestä hengenvaarasta. Monilla selviytyneillä on niin sanottuja kuolemanrajakokemuksia. Kokemuksiin liittyy esimerkiksi fyysisestä ruumiista irtautumisen tunne, mielen toimintojen voimistuminen, miellyttävä tunnetila ja mahdollisesti "siirtyminen" tuonpuoleiseen maailmaan. Mistä näissä kokemuksissa on kyse? Leo Näreaho tarkastelee teoksessaan, mitä rajakokemuksista tiedetään. Miten niitä on kuvattu ja millaisia selityksiä niille on etsitty? Löytyykö selitys ihmisen fysiologiasta vai onko sitä etsittävä ihmisen ulkopuolelta? Entä miten kokemukset ovat muuttaneet kokijoita ja heidän käsityksiään elämästä ja kuolemasta?

Lisätiedot

Kuvaus Kehittyneen lääketieteen ansiosta yhä useammat selviävät fyysisestä hengenvaarasta. Monilla selviytyneillä on niin sanottuja kuolemanrajakokemuksia. Kokemuksiin liittyy esimerkiksi fyysisestä ruumiista irtautumisen tunne, mielen toimintojen voimistuminen, miellyttävä tunnetila ja mahdollisesti "siirtyminen" tuonpuoleiseen maailmaan. Mistä näissä kokemuksissa on kyse? Leo Näreaho tarkastelee teoksessaan, mitä rajakokemuksista tiedetään. Miten niitä on kuvattu ja millaisia selityksiä niille on etsitty? Löytyykö selitys ihmisen fysiologiasta vai onko sitä etsittävä ihmisen ulkopuolelta? Entä miten kokemukset ovat muuttaneet kokijoita ja heidän käsityksiään elämästä ja kuolemasta?
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kirjapaja
Tekijä Näreaho, Leo
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 224
ISBN 9789522881793
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8348948
Asiasanat historia, kuolemanrajakokemukset, lääketiede, neuroanatomia, neurokemia, psykologiset teoriat, teoriat, tietoisuus, tietokirjallisuus, tulkinta, tutkimus, uskonnolliset kokemukset, Parapsykologia
Alanimike 8348948

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kuolemanrajakokemukset

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot