Kutsu - Eero Pokela

Jussi Latvalan kolme elämää

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

31,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Pokela, Eero
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 250

Lisätiedot

Pohjalainen Jussi Latvala on saanut elämänsä aikana kolme kutsua, jotka ovat muuttaneet miehen ja tuhansien muidenkin arkipäivän perusteellisesti. Ensimmäisen kutsun välittivät Teuvan Norinkylään saapuneet kaksi naista vuonna 1946, ja Jussi Latvala koki hengellisen herätyksen. Mies ryhtyi yrittäjäksi ja kuokat vaihtuivat traktoreihin. Sitten eräällä työmatkalla Välimerellä Jussi Latvala oli hukkua. Hän jäi veden varaan tuntikausiksi ja oli jo luovuttamassa, kun hän sanoi, että jos tästä selviän, elämäni saa uuden suunnan. Hän selvisi, mutta tarvittiin vielä kolmas kutsu, ennen kuin näin tapahtui. Latvala aloitti auttamistyön Itä-Virossa vuonna 1996. Hänen perustamansa Humanitäärinen Idän-työ ry vie nykyisin Viroon ruokaa, vaatteita ja erilaisia tarvikkeita sekä tekee katulapsi- ja vammaistyötä. Avustusautoja kulkee Suomenlahden yli viikoittain.

Lisätiedot

Kuvaus Pohjalainen Jussi Latvala on saanut elämänsä aikana kolme kutsua, jotka ovat muuttaneet miehen ja tuhansien muidenkin arkipäivän perusteellisesti. Ensimmäisen kutsun välittivät Teuvan Norinkylään saapuneet kaksi naista vuonna 1946, ja Jussi Latvala koki hengellisen herätyksen. Mies ryhtyi yrittäjäksi ja kuokat vaihtuivat traktoreihin. Sitten eräällä työmatkalla Välimerellä Jussi Latvala oli hukkua. Hän jäi veden varaan tuntikausiksi ja oli jo luovuttamassa, kun hän sanoi, että jos tästä selviän, elämäni saa uuden suunnan. Hän selvisi, mutta tarvittiin vielä kolmas kutsu, ennen kuin näin tapahtui. Latvala aloitti auttamistyön Itä-Virossa vuonna 1996. Hänen perustamansa Humanitäärinen Idän-työ ry vie nykyisin Viroon ruokaa, vaatteita ja erilaisia tarvikkeita sekä tekee katulapsi- ja vammaistyötä. Avustusautoja kulkee Suomenlahden yli viikoittain.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Minerva
Tekijä Pokela, Eero
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 250
ISBN 9789524926973
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 2 2. p
Tilausnumero 8351975
Asiasanat avustustoiminta, elämäkerrat, elämänmuutokset, liikemiehet, papit, tehtaanjohtajat, tietokirjallisuus, uskonnolliset kokemukset, vapaaehtoistyö, vapaakirkot, Elämäkerrat muistelmat
Alanimike 8351975

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kutsu

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot