Kuun ja tähden mailla - Reeta Paakkinen

Elämää Turkissa ja Kyproksella

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

29,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Paakkinen, Reeta
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 419

Lisätiedot

Elävätkö turkkilaiset naiset nyrkin ja hellan välissä? Millaista arki on jaetun Kyproksen turkkilaisessa osassa? Miten hipit shokeerasivat turkkilaisia 1960-luvulla? Onko sulttaanien perintö tekemässä paluuta turkkilaiseen yhteiskuntaan? Kuun ja tähden mailla on mukaansatempaava nojatuolimatka Turkin ja Kyproksen arkeen ja menneisyyteen, kulttuuriin ja päivänpolitiikkaan. Toimittaja Reeta Paakkinen vie lukijan Kappadokian maanalaisista kaupungeista Kyproksen turkooseihin poukamiin ja Istanbulin ihmisvilinään luoden laajan kuvan Turkin ajankohtaisista ilmiöistä ja tapahtumista. Kirjan sivuilta hehkuvat niin 78 miljoonan asukkaan maan moninaisuus kuin sen nykypäivää tahdittava historia. VTM, tietokirjailija ja toimittaja Reeta Paakinen (s. 1979) on opiskellut Kreikan ja Turkin nykyhistoriaa, politiikkaa ja kieliä King's College Londonissa sekä suorittanut maisterintutkintonsa London School of Economicsissa. Paakkinen on työskennellyt Financial Times Business -lehdessä Lontoossa ja Hurriyet Daily News -sanomalehdessä Istanbulissa. Hän on asunut Turkissa, Kreikassa ja Kyproksella ja kirjoittanut aiemmin kirjan Kotona Istanbulissa.

Lisätiedot

Kuvaus Elävätkö turkkilaiset naiset nyrkin ja hellan välissä? Millaista arki on jaetun Kyproksen turkkilaisessa osassa? Miten hipit shokeerasivat turkkilaisia 1960-luvulla? Onko sulttaanien perintö tekemässä paluuta turkkilaiseen yhteiskuntaan? Kuun ja tähden mailla on mukaansatempaava nojatuolimatka Turkin ja Kyproksen arkeen ja menneisyyteen, kulttuuriin ja päivänpolitiikkaan. Toimittaja Reeta Paakkinen vie lukijan Kappadokian maanalaisista kaupungeista Kyproksen turkooseihin poukamiin ja Istanbulin ihmisvilinään luoden laajan kuvan Turkin ajankohtaisista ilmiöistä ja tapahtumista. Kirjan sivuilta hehkuvat niin 78 miljoonan asukkaan maan moninaisuus kuin sen nykypäivää tahdittava historia. VTM, tietokirjailija ja toimittaja Reeta Paakinen (s. 1979) on opiskellut Kreikan ja Turkin nykyhistoriaa, politiikkaa ja kieliä King's College Londonissa sekä suorittanut maisterintutkintonsa London School of Economicsissa. Paakkinen on työskennellyt Financial Times Business -lehdessä Lontoossa ja Hurriyet Daily News -sanomalehdessä Istanbulissa. Hän on asunut Turkissa, Kreikassa ja Kyproksella ja kirjoittanut aiemmin kirjan Kotona Istanbulissa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Atena
Tekijä Paakkinen, Reeta
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 419
ISBN 9789523001558
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 21710025
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat elämäntapa, historia, kulttuuri, kyproksenturkkilaiset, Kypros, tietokirjallisuus, Turkki, turkkilaiset, yhteiskuntakuvaus, Turkki,maantiede
Alanimike 21710025

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kuun ja tähden mailla

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot