Kylillä kummittelee -

saarijärveläisiä uskomustarinoita

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

58,95 €
Toimitusaika-arvio: 3 - 4 viikkoa
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 159

Lisätiedot

Suomen Kotiseutuliitto valitsi Vuoden kotiseutukirjaksi Minna Torpan kirjoittaman ja Saarijärvi-Seuran kustantaman teoksen Kylillä kummittelee - Saarijärveläisiä uskomustarinoita. Raati toteaa, että Minna Torpan kotiseutukirjalla on mielenkiintoinen näkökulma. Hän on koonnut eri lähteistä Saarijärven maisemiin liittyviä kertomuksia yliluonnollisista kohtaamisista, kummituksista ja muista supranormaaleista. Kirjoittaja antaa oman äänensä kuulua johdattaessaan lukijaa kunkin perinnemotiiviston taustoihin. "Tämä ansaitsee kitioksen, eihän nykylukija juurikaan tiedä vaikkapa ruumislaudoista tai hautausmaakulttuurista, kuoleman enteistä tai kätketyistä kirkonkelloista", raati toteaa.

Lisätiedot

Kuvaus Suomen Kotiseutuliitto valitsi Vuoden kotiseutukirjaksi Minna Torpan kirjoittaman ja Saarijärvi-Seuran kustantaman teoksen Kylillä kummittelee - Saarijärveläisiä uskomustarinoita. Raati toteaa, että Minna Torpan kotiseutukirjalla on mielenkiintoinen näkökulma. Hän on koonnut eri lähteistä Saarijärven maisemiin liittyviä kertomuksia yliluonnollisista kohtaamisista, kummituksista ja muista supranormaaleista. Kirjoittaja antaa oman äänensä kuulua johdattaessaan lukijaa kunkin perinnemotiiviston taustoihin. "Tämä ansaitsee kitioksen, eihän nykylukija juurikaan tiedä vaikkapa ruumislaudoista tai hautausmaakulttuurista, kuoleman enteistä tai kätketyistä kirkonkelloista", raati toteaa.
Toimitusaika 3 - 4 viikkoa
Kustantaja Saarijärvi-seura
Toimittaja Torppa, Minna
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 159
ISBN 9789526709130
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 2. p
Tilausnumero 21706973
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat kansankertojat, kansanperinne, kansantarinat, kansanusko, kerääjät, kotimainen kaunokirjallisuus, kummitukset, Saarijärvi (kaupunki), uskomukset, uskomustarinat, yliluonnolliset olennot, Kansansadut Kansantarinat
Alanimike 21706973

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kylillä kummittelee

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot