Kysy rakkaudesta - Jenny Hare

1000 kysymystä ja vastausta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

25,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Hare, Jenny
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2010
  • Sivut: 443

Lisätiedot

Rakkaus on ihmiselämän tärkein asia. Mutta miten sitä voisi hoitaa ja vaalia? Tämä kirja vastaa 1000 kysymykseen, jotka useimmin vaivaavat intiimin parisuhteen osapuolia. - Miten rakkaudesta voi puhua jos toinen ei kuuntele? - Miksi en osaa nauttia saamastani rakkaudesta, vaikka kaiken pitäisi olla kunnossa? - Miksi yhteinen seksi ei toimi? - Täytyykö rakkauden eteen tehdä töitä? Tunnettu parisuhdeneuvoja Jenny Hare vastaa lukijoita askarruttaneisiin kysymyksiin vuosien kokemuksen tuomalla asiantuntemuksella ja lämmöllä. Kysy Rakkaudesta on oivallinen kirja niille, jotka tietävät, että "ei se aina niin helppoa ole."

Lisätiedot

Kuvaus Rakkaus on ihmiselämän tärkein asia. Mutta miten sitä voisi hoitaa ja vaalia? Tämä kirja vastaa 1000 kysymykseen, jotka useimmin vaivaavat intiimin parisuhteen osapuolia. - Miten rakkaudesta voi puhua jos toinen ei kuuntele? - Miksi en osaa nauttia saamastani rakkaudesta, vaikka kaiken pitäisi olla kunnossa? - Miksi yhteinen seksi ei toimi? - Täytyykö rakkauden eteen tehdä töitä? Tunnettu parisuhdeneuvoja Jenny Hare vastaa lukijoita askarruttaneisiin kysymyksiin vuosien kokemuksen tuomalla asiantuntemuksella ja lämmöllä. Kysy Rakkaudesta on oivallinen kirja niille, jotka tietävät, että "ei se aina niin helppoa ole."
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Karisto
Tekijä Hare, Jenny
Kääntäjä Paarma, Susanna
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 443
ISBN 9789512352142
Ilmestymisvuosi 2010
Alkuteos Ask love
Painos 1
Tilausnumero 10930733
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat ihmissuhteet, parisuhde, rakastuminen, rakkaus, rakkaussuhde, seurustelu, tietokirjallisuus, Ihmissuhteiden psykologia
Alanimike 10930733

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kysy rakkaudesta

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot