Laaja-alainen erityisopetus alaluokilla - Pirjo Laatikainen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

52,35 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Laatikainen, Pirjo
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2011
  • Sivut: 199

Lisätiedot

Tämä kirja on monipuolinen kurkistus alaluokkien laaja-alaisen erityisopettajan työhön. Käsiteltäviä aiheita ovat muun muassa lukujärjestyksen laatiminen, erityisopetuksen tarpeen arviointi, puhe- ja lukiopetus sekä matematiikan, englanninkielen, maahanmuuttajaoppilaiden ja lahjakkaiden erityisopetus. Ajankohtaiseksi kirjan tekee uusi perusopetuslaki, joka muuttaa oppimisen ja koulunkäynnin tukimuodot kolmiportaisiksi. Kirjassa otetaan kantaa erityisopetuksen kysymyksiin, joita uusi kolmiportainen tukimalli saattaa tuoda ratkottavaksi, ja pohditaan, mikä auttaa erityisopettajaa jaksamaan työssään. Kolmiportaisen tuen malli korostaa yhteistyötä, joka vaatii tiiminjäsenten osaamisalueisiin ja työtapoihin perehtymistä. Erityisopettajien lisäksi kirja on tärkeää luettavaa luokanopettajille ja rehtoreille, jotka toimivat yhteistyössä erityisopettajan kanssa. Teos antaa lukijalleen arvokasta käytännön tietoa niistä tuen tavoista, joiden avulla voidaan ehkäistä oppilaiden syrjäytyminen.

Lisätiedot

Kuvaus Tämä kirja on monipuolinen kurkistus alaluokkien laaja-alaisen erityisopettajan työhön. Käsiteltäviä aiheita ovat muun muassa lukujärjestyksen laatiminen, erityisopetuksen tarpeen arviointi, puhe- ja lukiopetus sekä matematiikan, englanninkielen, maahanmuuttajaoppilaiden ja lahjakkaiden erityisopetus. Ajankohtaiseksi kirjan tekee uusi perusopetuslaki, joka muuttaa oppimisen ja koulunkäynnin tukimuodot kolmiportaisiksi. Kirjassa otetaan kantaa erityisopetuksen kysymyksiin, joita uusi kolmiportainen tukimalli saattaa tuoda ratkottavaksi, ja pohditaan, mikä auttaa erityisopettajaa jaksamaan työssään. Kolmiportaisen tuen malli korostaa yhteistyötä, joka vaatii tiiminjäsenten osaamisalueisiin ja työtapoihin perehtymistä. Erityisopettajien lisäksi kirja on tärkeää luettavaa luokanopettajille ja rehtoreille, jotka toimivat yhteistyössä erityisopettajan kanssa. Teos antaa lukijalleen arvokasta käytännön tietoa niistä tuen tavoista, joiden avulla voidaan ehkäistä oppilaiden syrjäytyminen.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Laatikainen, Pirjo
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 199
ISBN 9789524515313
Ilmestymisvuosi 2011
Painos 1 2. p
Tilausnumero 8450123
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat K-kirjat, erityisopetus, alakoulu, peruskoulun ala-aste, pedagogiikka, opetusmenetelmät, oppiminen, koulunkäynti, tukeminen, opettajuus, erityisopettajat, moniammatillisuus, yhteistyö, koti, koulu, oppilaat, oppimisvaikeudet, erikoislahjakkuus, maahanmuu
Alanimike 8450123

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Laaja-alainen erityisopetus alaluokilla

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot