Lähetys rajojen ylittäjänä - Risto A. Ahonen

kokonaisvaltaisen lähetyskäsityksen vaikutus lähetystyön rakenteeseen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

30,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Ahonen, Risto A.
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2003
  • Sivut: 193

Lisätiedot

Kristittyjen enemmistö asuu nykyisin länsimaiden ulkopuolella ns. kolmannessa maailmassa. Kristinuskon alueellis-väestöllisen painopisteen siirtyminen etelään pakottaa arvioimaan uudelleen monia lähetystyön kysymyksiä. Lähetystyön aika ei ole suinkaan ohi, mutta työ saa uusia muotoja. Tässä kirjassa kysellään, miten lähetystyön murrosvaihe on vaikuttanut lähetyskäsitykseen ja kirkon lähetysrakenteeseen. Kirjoittaja nostaa esille monia ajankohtaisia kysymyksiä, jotka odottavat kirkon lähetystyön kehittämisessä vastaustaan. Etelän ja pohjoisen kirkon jännite ja suhde vaatii monien asioiden tarkistamista myös suomalaisessa lähetystyössä.

Lisätiedot

Kuvaus Kristittyjen enemmistö asuu nykyisin länsimaiden ulkopuolella ns. kolmannessa maailmassa. Kristinuskon alueellis-väestöllisen painopisteen siirtyminen etelään pakottaa arvioimaan uudelleen monia lähetystyön kysymyksiä. Lähetystyön aika ei ole suinkaan ohi, mutta työ saa uusia muotoja. Tässä kirjassa kysellään, miten lähetystyön murrosvaihe on vaikuttanut lähetyskäsitykseen ja kirkon lähetysrakenteeseen. Kirjoittaja nostaa esille monia ajankohtaisia kysymyksiä, jotka odottavat kirkon lähetystyön kehittämisessä vastaustaan. Etelän ja pohjoisen kirkon jännite ja suhde vaatii monien asioiden tarkistamista myös suomalaisessa lähetystyössä.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Kirkon tutkimuskeskus
Tekijä Ahonen, Risto A.
Sidosasu kovakantinen
Sarjan lisätieto 1459-2681
Sivumäärä 193
ISBN 9516932495
Ilmestymisvuosi 2003
Painos 1
Tilausnumero 8294626
Asiasanat diakonia, evankeliumi, kirkot, lähetysseurat, lähetystyö, missiologia, monikulttuurisuus, muutos, tietokirjallisuus, uususkonnollisuus, Kristillinen lähetystyö
Alanimike 8294626

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Lähetys rajojen ylittäjänä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot