Lähiruokaa - Michael Björklund

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

43,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Björklund, Michael - Nars, Kenneth
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2011
  • Sivut: 223

Lisätiedot

Michael Björklund ei pohjoismaisesta ruoanlaitosta puhuttaessa esittelyjä kaipaa. Hänen juurensa ovat Ahvenanmaalla, ja Pohjolan kokkien joukossa hän on ollut tunnettu jo vuodesta 1997. Suurelle yleisölle hän on tuttu televisiokasvo monista suosituista ruokaohjelmista, pidetty ravintoloitsija ja aktiivinen hyvän lähiruoan puolestapuhuja. Ensimmäisessä keittokirjassaan Michael Björklund vie meidät gastronomiselle matkalle halki Pohjolan ja sen ainutlaatuisten raaka-aineiden. Vaellamme Ahvenanmaalta Helsinkiin, Göteborgiin ja taas takaisin, tutustumme moniin paikallisiin erikoisuuksiin sekä ihmisiin. Michael kerää tuoreimmat mahdolliset ainekset ja tarjoaa meille ruokaohjeensa, jotka ovat niittäneet suurta suosiota sekä ravintolakeittiössä että viikonloppupäivällisillä perheen ja ystävien kanssa. Kirjan on toimittanut ruokatoimittaja Kenneth Nars.

Lisätiedot

Kuvaus Michael Björklund ei pohjoismaisesta ruoanlaitosta puhuttaessa esittelyjä kaipaa. Hänen juurensa ovat Ahvenanmaalla, ja Pohjolan kokkien joukossa hän on ollut tunnettu jo vuodesta 1997. Suurelle yleisölle hän on tuttu televisiokasvo monista suosituista ruokaohjelmista, pidetty ravintoloitsija ja aktiivinen hyvän lähiruoan puolestapuhuja. Ensimmäisessä keittokirjassaan Michael Björklund vie meidät gastronomiselle matkalle halki Pohjolan ja sen ainutlaatuisten raaka-aineiden. Vaellamme Ahvenanmaalta Helsinkiin, Göteborgiin ja taas takaisin, tutustumme moniin paikallisiin erikoisuuksiin sekä ihmisiin. Michael kerää tuoreimmat mahdolliset ainekset ja tarjoaa meille ruokaohjeensa, jotka ovat niittäneet suurta suosiota sekä ravintolakeittiössä että viikonloppupäivällisillä perheen ja ystävien kanssa. Kirjan on toimittanut ruokatoimittaja Kenneth Nars.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Firma Kenneth Nars
Tekijä Björklund, Michael - Nars, Kenneth
Kääntäjä Villa, Saara
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 223
ISBN 9789526757216
Ilmestymisvuosi 2011
Alkuteos Min nordiska mat
Painos 1
Tilausnumero 20616744
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat keittokirjat, Pohjoismaat, ruoanvalmistus, ruokakulttuuri, ruokaohjeet, tietokirjallisuus, Eri maiden ja alueiden ruokala
Alanimike 20616744

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Lähiruokaa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot