Lainlukijat - John Grisham

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

27,95 €
Toimitusaika-arvio: Ei saatavilla
  • Tekijä: Grisham, John
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2018
  • Sivut: 344

Lisätiedot

Kuka lukee lakia ja kenelle? Washingtonilaiset lakiopiskelijat Mark, Todd ja Zola ryhtyivät lukemaan lakia parantaakseen maailmaa. Mutta jalo ajatus paremmasta maailmasta karisee viimeisen opiskeluvuoden realiteettien edessä: jokaisella heistä on valtavasti lainaa eikä tutkintotodistus keskinkertaisesta opinahjosta todellakaan takaa töitä. Kun vielä käy selville, että koulun omistaja on hämäräperäinen hedgerahastosijoittaja, joka sattuu omistamaan myös opintolainoihin erikoistuneen pankin, kaverukset tietävät olevansa pulassa. Mutta ehkä ratkaisu löytyy muualta - kuka sanoo, että lainharjoittamiseen tarvitaan aina toimisto ja keneltä oikeasti tivataan tutkintotodistusta oikeussalissa? Hyvin istuvalla puvulla ja hieman ylimielisellä asenteella pääsee jo pitkälle.

Lisätiedot

Kuvaus Kuka lukee lakia ja kenelle? Washingtonilaiset lakiopiskelijat Mark, Todd ja Zola ryhtyivät lukemaan lakia parantaakseen maailmaa. Mutta jalo ajatus paremmasta maailmasta karisee viimeisen opiskeluvuoden realiteettien edessä: jokaisella heistä on valtavasti lainaa eikä tutkintotodistus keskinkertaisesta opinahjosta todellakaan takaa töitä. Kun vielä käy selville, että koulun omistaja on hämäräperäinen hedgerahastosijoittaja, joka sattuu omistamaan myös opintolainoihin erikoistuneen pankin, kaverukset tietävät olevansa pulassa. Mutta ehkä ratkaisu löytyy muualta - kuka sanoo, että lainharjoittamiseen tarvitaan aina toimisto ja keneltä oikeasti tivataan tutkintotodistusta oikeussalissa? Hyvin istuvalla puvulla ja hieman ylimielisellä asenteella pääsee jo pitkälle.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja WSOY
Tekijä Grisham, John
Kääntäjä Sappinen, Jorma-Veikko
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 344
ISBN 9789510433942
Ilmestymisvuosi 2018
Alkuteos The rooster bar
Tilausnumero 7683091
Asiasanat huijaus, juonittelu, käännetty kaunokirjallisuus, oikeustiede, opintolainat, opiskelijat, oppilaitokset, salaliitot, sijoittajat, tulevaisuudenodotukset, Suomenkiel.kertomakirjallisuus
Alanimike 7683091

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Lainlukijat

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot