Lasten imukudoskasvaimet eli lymfoomat - Päivi Lähteenmäki

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

32,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Lähteenmäki, Päivi - Lehtinen, Satu - Huttunen, Pasi - Ahola, Reetta
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 39

Lisätiedot

Uudistettu lymfoomaopas perheille ja hoitohenkilökunnalle Sylva ry:n edellinen Lasten lymfoomat -opas julkaistiin vuonna 1997. Uusia hoitokaavioita ja -käytänteitä sekä lääkkeitä on otettu käyttöön sen jälkeen, joten uudistetun oppaan tekeminen tuli ajankohtaiseksi. Keväällä 2014 ilmestyvän Lasten imukudoskasvaimet eli lymfoomat -oppaan lääketieteellisen osion on laatinut työryhmä, johon kuuluvat dosentti, osastonylilääkäri Päivi Lähteenmäki, LT, erikoislääkäri Pasi Huttunen ja LT, erikoislääkäri Satu Lehtinen. Hodgkinin lymfoomaa sairastavan 11-vuotiaan Onni Mäntykentän perhehaastattelun on puolestaan tehnyt toimittaja Reetta Ahola, ja oppaan kuvat on ottanut valokuvaaja Kimmo Räisänen. Lymfoomat ovat alle 15-vuotiailla kolmanneksi yleisin syöpämuoto (noin 10% kaikista lasten syövistä) ja noin 15 uutta tapausta todetaan Suomessa vuosittain. Lasten lymfoomista lähes puolet on Hodgkinin lymfoomia ja hieman yli puolet non-Hodgkinlymfoomia. Uusi lymfoomaopas on tarkoitettu niin lasten ja nuorten syöpätautien hoitohenkilökunnalle kuin myös lymfoomaa sairastavan lapsen perheelle ja tämän läheisille.

Lisätiedot

Kuvaus Uudistettu lymfoomaopas perheille ja hoitohenkilökunnalle Sylva ry:n edellinen Lasten lymfoomat -opas julkaistiin vuonna 1997. Uusia hoitokaavioita ja -käytänteitä sekä lääkkeitä on otettu käyttöön sen jälkeen, joten uudistetun oppaan tekeminen tuli ajankohtaiseksi. Keväällä 2014 ilmestyvän Lasten imukudoskasvaimet eli lymfoomat -oppaan lääketieteellisen osion on laatinut työryhmä, johon kuuluvat dosentti, osastonylilääkäri Päivi Lähteenmäki, LT, erikoislääkäri Pasi Huttunen ja LT, erikoislääkäri Satu Lehtinen. Hodgkinin lymfoomaa sairastavan 11-vuotiaan Onni Mäntykentän perhehaastattelun on puolestaan tehnyt toimittaja Reetta Ahola, ja oppaan kuvat on ottanut valokuvaaja Kimmo Räisänen. Lymfoomat ovat alle 15-vuotiailla kolmanneksi yleisin syöpämuoto (noin 10% kaikista lasten syövistä) ja noin 15 uutta tapausta todetaan Suomessa vuosittain. Lasten lymfoomista lähes puolet on Hodgkinin lymfoomia ja hieman yli puolet non-Hodgkinlymfoomia. Uusi lymfoomaopas on tarkoitettu niin lasten ja nuorten syöpätautien hoitohenkilökunnalle kuin myös lymfoomaa sairastavan lapsen perheelle ja tämän läheisille.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Sylva
Tekijä Lähteenmäki, Päivi - Lehtinen, Satu - Huttunen, Pasi - Ahola, Reetta
Valokuvaaja Räisänen, Kimmo
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 39
ISBN 9789526790312
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8357313
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat Hodgkinin tauti, hoito, lapset, lymfoomat, non-Hodgkin-lymfoomat, syöpähoidot, syöpätaudit, tietokirjallisuus, Syötaudit
Alanimike 8357313

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Lasten imukudoskasvaimet eli lymfoomat

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot