Lasten valta - opettajan opas - Tuomas Laitinen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

43,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Laitinen, Tuomas - Santavuori, Risto - Väisänen, Anniina - Eerola, Talvikki - Luukka, Louna-Tuuli - Mertanen, Minja - Santavuori, Maria ym.
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 111

Lisätiedot

Millaisen todellisuuden lapset rakentaisivat, jos valta annettaisiin heille? Lasten valta on taiteellis-pedagoginen menetelmä, joka tutkii lasten kokemusta vallasta. Menetelmän kantavana kehyksenä on esitys - taidemuotona ja tapana asettua suhteeseen maailman kanssa. Lasten valta - opettajan opas esittelee menetelmän kulttuurista taustaa, ajatuksellista kehystä ja työpajan rakentamista käytännössä. Kirjan pääasiallinen tarkoitus on tarjota lasten kanssa työskenteleville aikuisille työkaluja ja harjoitteita, joilla tunnistaa, nähdä ja kuulla valtaa luokassa ja koulurakenteissa sekä käsitellä sitä yhdessä lasten ja nuorten kanssa.

Lisätiedot

Kuvaus Millaisen todellisuuden lapset rakentaisivat, jos valta annettaisiin heille? Lasten valta on taiteellis-pedagoginen menetelmä, joka tutkii lasten kokemusta vallasta. Menetelmän kantavana kehyksenä on esitys - taidemuotona ja tapana asettua suhteeseen maailman kanssa. Lasten valta - opettajan opas esittelee menetelmän kulttuurista taustaa, ajatuksellista kehystä ja työpajan rakentamista käytännössä. Kirjan pääasiallinen tarkoitus on tarjota lasten kanssa työskenteleville aikuisille työkaluja ja harjoitteita, joilla tunnistaa, nähdä ja kuulla valtaa luokassa ja koulurakenteissa sekä käsitellä sitä yhdessä lasten ja nuorten kanssa.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Todellisuuden tutkimuskeskus
Tekijä Laitinen, Tuomas - Santavuori, Risto - Väisänen, Anniina - Eerola, Talvikki - Luukka, Louna-Tuuli - Mertanen, Minja - Santavuori, Maria ym.
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 2341-8176
Sivumäärä 111
ISBN 9789526762654
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8357111
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat tietokirjallisuus
Alanimike 8357111

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Lasten valta - opettajan opas

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot