Leijonien olympiataival - Juho Pekka Mikola

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

41,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Mikola, Juho Pekka
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: monikielinen
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 120

Lisätiedot

Ainutkertainen kuvateos perkaa Leijonien olympiaprojektin ja kertoo Sotshin pronssitarinan myös kulissien takaa. Suomen johtava jääkiekkovalokuvaaja Jukka Rautio on tottunut olemaan siellä, missä timantit hiotaan ja tähdet loistavat. Rautio seurasi kahta edellistä olympiaturnausta aitiopaikalta IIHF:n eli kansainvälisen jääkiekkoliiton virallisena valokuvaajana. Sotshissa Rautio kameroineen oli jälleen aitiopaikalla. Ainutkertainen kuvateos kokoaa Sotshin olympiaprojektin vaiheet alusta lähtien. Mukana ovat mieleenpainuvimmat hetket, kirkkaimmat tähdet ja näyttävimmät valokuvat .Tarinan huipentaa mahtavat olympiapronssi-juhlat kapelimestarina itse #8, Teemu Selänne. Hyvät kuvat tarvitsevat tuekseen tarinan. Tekstit ovat kokeneen kiekkotoimittajan JP Mikolan käsialaa. Luvassa on hikeä, mustelmia ja tunteenpurkauksia - aivan kuin istuisit itse vaihtopenkillä.

Lisätiedot

Kuvaus Ainutkertainen kuvateos perkaa Leijonien olympiaprojektin ja kertoo Sotshin pronssitarinan myös kulissien takaa. Suomen johtava jääkiekkovalokuvaaja Jukka Rautio on tottunut olemaan siellä, missä timantit hiotaan ja tähdet loistavat. Rautio seurasi kahta edellistä olympiaturnausta aitiopaikalta IIHF:n eli kansainvälisen jääkiekkoliiton virallisena valokuvaajana. Sotshissa Rautio kameroineen oli jälleen aitiopaikalla. Ainutkertainen kuvateos kokoaa Sotshin olympiaprojektin vaiheet alusta lähtien. Mukana ovat mieleenpainuvimmat hetket, kirkkaimmat tähdet ja näyttävimmät valokuvat .Tarinan huipentaa mahtavat olympiapronssi-juhlat kapelimestarina itse #8, Teemu Selänne. Hyvät kuvat tarvitsevat tuekseen tarinan. Tekstit ovat kokeneen kiekkotoimittajan JP Mikolan käsialaa. Luvassa on hikeä, mustelmia ja tunteenpurkauksia - aivan kuin istuisit itse vaihtopenkillä.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Emu Kustannus
Tekijä Mikola, Juho Pekka
Valokuvaaja Rautio, Jukka
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 120
ISBN 9789526705187
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8356694
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat 2014, jääkiekko, jääkiekkoilijat, maajoukkueet, olympialaiset, tietokirjallisuus, valmistautuminen, Venäjä, Valokuvaus Valokuvataide
Alanimike 8356694
Kieli - lisätieto " - suomi, englanti" -

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Leijonien olympiataival

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot