Leski - Fiona Barton

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Barton, Fiona
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2018
  • Sivut: 367

Lisätiedot

Jean on jättänyt paljon kertomatta rikoksesta, josta hänen miestään epäiltiin. Hänellä oli liian kiire olla täydellinen vaimo. Sellainen, joka seisoo aina miehensä rinnalla. Mutta nyt mies on kuollut ja Jean on vapaa kertomaan tarinansa niin kuin hän itse haluaa. Se on tarina, josta kaikki toimittajat kilpailevat. Mutta millaisia salaisuuksia leski on valmis paljastamaan? Entä mihin totuuteen hän itse uskoo? Fiona Bartonin psykologinen trilleri Leski porautuu syvälle poliisin, median, syytettyjen ja uhrien välisiin mutkikkaisiin suhteisiin. Jokaisella on omat motiivinsa, ja totuus muuttuu yllättävän nopeasti valheeksi.

Lisätiedot

Kuvaus Jean on jättänyt paljon kertomatta rikoksesta, josta hänen miestään epäiltiin. Hänellä oli liian kiire olla täydellinen vaimo. Sellainen, joka seisoo aina miehensä rinnalla. Mutta nyt mies on kuollut ja Jean on vapaa kertomaan tarinansa niin kuin hän itse haluaa. Se on tarina, josta kaikki toimittajat kilpailevat. Mutta millaisia salaisuuksia leski on valmis paljastamaan? Entä mihin totuuteen hän itse uskoo? Fiona Bartonin psykologinen trilleri Leski porautuu syvälle poliisin, median, syytettyjen ja uhrien välisiin mutkikkaisiin suhteisiin. Jokaisella on omat motiivinsa, ja totuus muuttuu yllättävän nopeasti valheeksi.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Bazar
Tekijä Barton, Fiona
Kääntäjä Biström, Pirkko
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 367
ISBN 9789522795076
Ilmestymisvuosi 2018
Alkuteos The Widow
Painos 2 2. p
Tilausnumero 7650401
Asiasanat käännetty kaunokirjallisuus, Rikos ja jännitys, Suomenkiel.kertomakirjallisuus
Alanimike 7650401

Tuotteeseen liittyvät kirjoitukset

Jäsenpaneeli
14.2.2018

Fiona Barton: Leski

Me kaikki olemme nähneet hänet lööpeissä. Miehen, jota syytetään kammottavasta rikoksesta. Mutta olemmeko koskaan kiinnittäneet huomiota naiseen hänen vierellään? Fiona Bartonin mestarillinen trilleri porautuu syvälle poliisin, median, syytettyjen ja uhrien välisiin mutkikkaisiin suhteisiin. Onko vierellä oleva kumppani rakastava puoliso vai julma murhaaja? Mitä salaisuuksia leskeksi jäänyt Jean on valmis paljastamaan? Jäsenpanelistitkin...
14

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Leski

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot