Liikunta varhaiskasvatuksessa - Arja Sääkslahti

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

47,45 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Sääkslahti, Arja
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 267

Lisätiedot

Suomalaislapset istuvat ja ovat paikoillaan liian paljon! Alle kouluikäisten tulisi liikkua päivittäin vähintään kaksi tuntia, mutta tutkimusten mukaan lapset ovat fyysisesti passiivisia suurimman osan hoitopäivästä. Tämä teos antaa sinulle vankan ymmärryksen liikkumisen merkityksestä lapsen kasvulle ja kehitykselle. Kirjassa kerrotaan, miten voit osaltasi huolehtia lasten riittävästä ja eri kehitysvaiheita tukevasta liikunnasta monipuolisten tehtävien ja leikkien avulla. Kirjaan on myös koottu esimerkkejä sellaisista hoitotilanteista, liikkumistavoista, välineistä ja harrastuksista, jotka tukevat varhaiskasvatusikäisten kokonaisvaltaista kehitystä. Arja Sääkslahti on liikuntatieteiden tohtori ja lasten liikuntakasvatuksen dosentti. Työura tutkijana sekä liikunnanopettajana eri kouluasteilla yhdistettynä käytännön lasten liikunnan ohjaamiseen ovat muokanneet hänen käsityksiään kohti lapsen kokonaisvaltaista huomioimista.

Lisätiedot

Kuvaus Suomalaislapset istuvat ja ovat paikoillaan liian paljon! Alle kouluikäisten tulisi liikkua päivittäin vähintään kaksi tuntia, mutta tutkimusten mukaan lapset ovat fyysisesti passiivisia suurimman osan hoitopäivästä. Tämä teos antaa sinulle vankan ymmärryksen liikkumisen merkityksestä lapsen kasvulle ja kehitykselle. Kirjassa kerrotaan, miten voit osaltasi huolehtia lasten riittävästä ja eri kehitysvaiheita tukevasta liikunnasta monipuolisten tehtävien ja leikkien avulla. Kirjaan on myös koottu esimerkkejä sellaisista hoitotilanteista, liikkumistavoista, välineistä ja harrastuksista, jotka tukevat varhaiskasvatusikäisten kokonaisvaltaista kehitystä. Arja Sääkslahti on liikuntatieteiden tohtori ja lasten liikuntakasvatuksen dosentti. Työura tutkijana sekä liikunnanopettajana eri kouluasteilla yhdistettynä käytännön lasten liikunnan ohjaamiseen ovat muokanneet hänen käsityksiään kohti lapsen kokonaisvaltaista huomioimista.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Sääkslahti, Arja
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 267
ISBN 9789524516655
Ilmestymisvuosi 2015
Kohderyhmä Ammatillinen koulutus
Tilausnumero 8450165
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat didaktiikka, esikouluikäiset, fyysinen aktiivisuus, fyysinen kehitys, kasvatustavoitteet, K-kirjat, kognitiivinen kehitys, lapset, leikki-ikäiset, liikunta, liikuntakasvatus, motorinen kehitys, päiväkodit, taaperoikäiset, tavoitteet, tukeminen, varhaiska
Alanimike 8450165

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Liikunta varhaiskasvatuksessa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot