Liikuttavia ajatuksia - Riku Aalto

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

19,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Aalto, Riku
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 144

Lisätiedot

Lopeta selittely. Tartu tilaisuuteen. Ei sitku, vaan nyt! Aktiivisemman elämäntavan voi aloittaa koska vaan, eikä se vaadi kurjuutta, uhrauksia ja suuria mullistuksia. Luopumisten sijaan olet saajan asemassa: Saat lisää energiaa, vireyttä, jaksamista ja aikaa. Hyväkuntoisena ehdit, jaksat ja nautit enemmän sekä saat paremman ja pidemmän elämän. Liikuttavia ajatuksia on kirja Sinulle, joka - olet liikkuja, liikuttaja tai vielä liikkumaton. - metsästät litteämpää vatsaa, uutta maratonennätystä tai kadonnutta kuntoa. - haluat puhua lasten liikunnan tärkeyden puolesta. - vastaat yhteisösi tai yrityksesi hyvinvointipäätöksistä. haaveilet muutoksesta. Kirja sisältää liikuttavaa luettavaa sekä aktivoivia ajatuksia. Ajatukset ovat jalostuneet Riku Aallon 23-vuotisella uralla hyvinvointialalla.

Lisätiedot

Kuvaus Lopeta selittely. Tartu tilaisuuteen. Ei sitku, vaan nyt! Aktiivisemman elämäntavan voi aloittaa koska vaan, eikä se vaadi kurjuutta, uhrauksia ja suuria mullistuksia. Luopumisten sijaan olet saajan asemassa: Saat lisää energiaa, vireyttä, jaksamista ja aikaa. Hyväkuntoisena ehdit, jaksat ja nautit enemmän sekä saat paremman ja pidemmän elämän. Liikuttavia ajatuksia on kirja Sinulle, joka - olet liikkuja, liikuttaja tai vielä liikkumaton. - metsästät litteämpää vatsaa, uutta maratonennätystä tai kadonnutta kuntoa. - haluat puhua lasten liikunnan tärkeyden puolesta. - vastaat yhteisösi tai yrityksesi hyvinvointipäätöksistä. haaveilet muutoksesta. Kirja sisältää liikuttavaa luettavaa sekä aktivoivia ajatuksia. Ajatukset ovat jalostuneet Riku Aallon 23-vuotisella uralla hyvinvointialalla.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Fitra
Tekijä Aalto, Riku
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 144
ISBN 9789526618036
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 21416342
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat aktiivisuus, elämäntapa, fyysinen kunto, hyvinvointi, kuntoliikunta, liikunta, terveyden edistäminen, terveys, tietokirjallisuus, työhyvinvointi, Liikunta, urheilu, leikit, huv
Alanimike 21416342

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Liikuttavia ajatuksia

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot