Limalaisten libido ja muita spatiaalis-kansatieteellisiä tutkielmia maailman kansojen sukupuolikäyttäytymisestä -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

23,95 €
Toimitusaika-arvio: 3 - 4 viikkoa
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 91

Lisätiedot

Sukupuolitavat ovat keskeinen kulttuurinen toiminto ihmisten välisessä kanssakäymisessä. Tämä johtuu ensinnäkin biologiasta: yhdyntä mahdollistaa ihmissuvun jatkumisen mutta myös siitä, että sukupuolivietti tuottaa nautintoa. Siksi erityisesti ihmisillä se on irronnut biologisesta tarkoitusperästään kulttuuriseksi kanssakäymisen tavaksi, joka on synnyttänyt lukemattomia toisistaan eroavia täyttymyksen muotoja. Tämä kirja kokoaa yhteen sukupuolisia tapoja ympäri maailmaa opetukseksi ja ojennukseksi. Seksuaalisuus on voima, joka pyrkii unohtamaan sovinnaisuuden ja sitä rakentavat kulttuuriset kiellot ja rajoitteet ja siten se uudistaa inhimillistä olemista ja kulttuuria jatkuvalla voimallaan. Tekijät haluavat painottaa, että teos ei ole kattava, vaan siihen valitut esimerkit pyrkivät valottamaan seksuaalisen käyttytymisen laajaa kirjoa. Teoksen ovat toimittaneet Timo V. Jyystö ja Jarmo Sartsinarius-Pylppö.

Lisätiedot

Kuvaus Sukupuolitavat ovat keskeinen kulttuurinen toiminto ihmisten välisessä kanssakäymisessä. Tämä johtuu ensinnäkin biologiasta: yhdyntä mahdollistaa ihmissuvun jatkumisen mutta myös siitä, että sukupuolivietti tuottaa nautintoa. Siksi erityisesti ihmisillä se on irronnut biologisesta tarkoitusperästään kulttuuriseksi kanssakäymisen tavaksi, joka on synnyttänyt lukemattomia toisistaan eroavia täyttymyksen muotoja. Tämä kirja kokoaa yhteen sukupuolisia tapoja ympäri maailmaa opetukseksi ja ojennukseksi. Seksuaalisuus on voima, joka pyrkii unohtamaan sovinnaisuuden ja sitä rakentavat kulttuuriset kiellot ja rajoitteet ja siten se uudistaa inhimillistä olemista ja kulttuuria jatkuvalla voimallaan. Tekijät haluavat painottaa, että teos ei ole kattava, vaan siihen valitut esimerkit pyrkivät valottamaan seksuaalisen käyttytymisen laajaa kirjoa. Teoksen ovat toimittaneet Timo V. Jyystö ja Jarmo Sartsinarius-Pylppö.
Toimitusaika 3 - 4 viikkoa
Kustantaja Wasserhof Ultra-Scientific Publications Asp
Toimittaja Sartsinarius-Pylppö, Jarmo - Jyystö, Timo V.
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 91
ISBN 9789526705316
Ilmestymisvuosi 2013
Tilausnumero 8356698
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat tietokirjallisuus, Seksologia
Alanimike 8356698

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Limalaisten libido ja muita spatiaalis-kansatieteellisiä tutkielmia maailman kansojen sukupuolikäyttäytymisestä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot