Lisää virtaa! - Marita Karlson

Smoothiet, supermehut ja terveelliset välipalat

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

34,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Karlson, Marita
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 151

Lisätiedot

Lisää virtaa! on inspiroiva kirja, jossa kerrotaan parhaat smoothie- ja mehureseptit. Maukkaat juomat antavat elimistöllesi parhaan hyödyn yhdessä täydellisesti terveellistä elämää tukevien pikkuruokien kanssa. Kirja on jaettu kahteen osioon. Ensimmäisessä osiossa kerrotaan tarvittavista välineistä ja perusaineksista, joita kannattaa pitää saatavilla. Toinen osio sisältää 60 vastustamatonta reseptiä, jotka osoittavat, että terveelliset ruoat valmistuvat helpommin kuin uskotkaan. Anna luonnollisilla ja maukkailla vitamiinipommeilla lisäpotkua terveydellesi ja immuunijärjestelmällesi. Elimistö pystyy hyödyntämään hedelmistä ja kasviksista sekoitettujen juomien ravintoaineet helpommin, mikä tekee näistä ihmejuomista nopean ja terveellisen tavan saada lisää energiaa. Valitsemalla parhaat ja hyödyllisimmät ainekset annat itsellesi hyvän startin kohti terveellisempää elämää. Kirjassa myös kerrotaan superruoka-aineiden vaikutuksista ja käytöstä.

Lisätiedot

Kuvaus Lisää virtaa! on inspiroiva kirja, jossa kerrotaan parhaat smoothie- ja mehureseptit. Maukkaat juomat antavat elimistöllesi parhaan hyödyn yhdessä täydellisesti terveellistä elämää tukevien pikkuruokien kanssa. Kirja on jaettu kahteen osioon. Ensimmäisessä osiossa kerrotaan tarvittavista välineistä ja perusaineksista, joita kannattaa pitää saatavilla. Toinen osio sisältää 60 vastustamatonta reseptiä, jotka osoittavat, että terveelliset ruoat valmistuvat helpommin kuin uskotkaan. Anna luonnollisilla ja maukkailla vitamiinipommeilla lisäpotkua terveydellesi ja immuunijärjestelmällesi. Elimistö pystyy hyödyntämään hedelmistä ja kasviksista sekoitettujen juomien ravintoaineet helpommin, mikä tekee näistä ihmejuomista nopean ja terveellisen tavan saada lisää energiaa. Valitsemalla parhaat ja hyödyllisimmät ainekset annat itsellesi hyvän startin kohti terveellisempää elämää. Kirjassa myös kerrotaan superruoka-aineiden vaikutuksista ja käytöstä.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Readme.fi
Tekijä Karlson, Marita
Valokuvaaja Kindt, Susanne
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 151
ISBN 9789523210219
Ilmestymisvuosi 2015
Alkuteos Hälsokick!
Tilausnumero 8350404
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat tietokirjallisuus, ruokaohjeet, smoothiet, mehut, välipalat, terveysvaikutukset, terveyden edistäminen, Ruuanvalmistus Ruokakulttuuri
Alanimike 8350404

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Lisää virtaa!

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot