Loikaten leikkiin - rohkeasti rooliin! - Terhi Martinez-Abarca

Draamakasvatusta 1-7-vuotiaille

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

48,05 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Martinez-Abarca, Terhi - Nurmi, Riikka
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 175

Lisätiedot

Draamakasvatus on oppimista leikin, tarinoiden ja teatterin keinoin. Kirja tarjoaa samoissa kansissa rautaisannoksen draamakasvatuksen teoriaa, käytännön esimerkkejä, leikkejä ja harjoituksia sekä ohjeita ja vinkkejä teatterinuken käyttöön lasten arjessa. Varhaiskasvatuksen draama on jaettu draamaleikkiin, ilmaisuleikkituokioihin, draamaseikkailuun, prosessidraamaan, forum-teatteriin sekä pienen näytelmän valmistamiseen yhdessä luodun käsikirjoituksen pohjalta. Kirja sopii kasvatuksen tueksi päivähoitoon, kerhotoimintaan sekä esi- ja alkuopetukseen. Kirjaan on tuotu runsaasti valokuvia aidoista draamakasvatustuokioista, inspiroivia piirroskuvia, ohjeita ja tilannekuvauksia. Tavoitteena on, että jokainen lapsi löytää ilmaisun ilon ja luovan leikin lumon.

Lisätiedot

Kuvaus Draamakasvatus on oppimista leikin, tarinoiden ja teatterin keinoin. Kirja tarjoaa samoissa kansissa rautaisannoksen draamakasvatuksen teoriaa, käytännön esimerkkejä, leikkejä ja harjoituksia sekä ohjeita ja vinkkejä teatterinuken käyttöön lasten arjessa. Varhaiskasvatuksen draama on jaettu draamaleikkiin, ilmaisuleikkituokioihin, draamaseikkailuun, prosessidraamaan, forum-teatteriin sekä pienen näytelmän valmistamiseen yhdessä luodun käsikirjoituksen pohjalta. Kirja sopii kasvatuksen tueksi päivähoitoon, kerhotoimintaan sekä esi- ja alkuopetukseen. Kirjaan on tuotu runsaasti valokuvia aidoista draamakasvatustuokioista, inspiroivia piirroskuvia, ohjeita ja tilannekuvauksia. Tavoitteena on, että jokainen lapsi löytää ilmaisun ilon ja luovan leikin lumon.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Lasten Keskus
Tekijä Martinez-Abarca, Terhi - Nurmi, Riikka
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 175
ISBN 9789522882967
Ilmestymisvuosi 2015
Kohderyhmä Peruskoulu
Tilausnumero 8450176
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat draamakasvatus, esiopetus, forum-teatteri, ilmaisukasvatus, K-kirjat, lapset, leikki, leikki-ikäiset, prosessidraama, taidekasvatus, teatterinuket, varhaiskasvatus, Taide, taidehistoria
Alanimike 8450176

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Loikaten leikkiin - rohkeasti rooliin!

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot