Löydä henkioppaasi - Ted Andrews

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

25,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Andrews, Ted
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2003
  • Sivut: 171

Lisätiedot

Tämä kirja tutkii henkimaailman todellisuutta ja siihen liittyviä myyttejä. Henkiolentojen olemassaolosta ja heidän ihmisille tarjoamastaan avusta puhutaan kaikissa maailman pääuskonnoissa. Henkimaailman todellisuuteen liittyvät mystiset kokemukset ovat koko ihmiskunnalle yhteisiä. Kirja sisältää ohjeita, jotka auttavat sinua laajentamaan havaintokykyäsi ja joiden avulla voit turvallisesti ja helposti löytää itsellesi henkioppaita ja työskennellä heidän kanssaan. Ihmismielellä on monia upeita kykyjä - kaikista et ole osannut uneksiakaan - ja ihmiskunta on vasta sen ihastuttavan matkan alkumetreillä, joka lopulta johtaa mielen voimavarojen täysimittaiseen, tietoiseen hyödyntämiseen.

Lisätiedot

Kuvaus Tämä kirja tutkii henkimaailman todellisuutta ja siihen liittyviä myyttejä. Henkiolentojen olemassaolosta ja heidän ihmisille tarjoamastaan avusta puhutaan kaikissa maailman pääuskonnoissa. Henkimaailman todellisuuteen liittyvät mystiset kokemukset ovat koko ihmiskunnalle yhteisiä. Kirja sisältää ohjeita, jotka auttavat sinua laajentamaan havaintokykyäsi ja joiden avulla voit turvallisesti ja helposti löytää itsellesi henkioppaita ja työskennellä heidän kanssaan. Ihmismielellä on monia upeita kykyjä - kaikista et ole osannut uneksiakaan - ja ihmiskunta on vasta sen ihastuttavan matkan alkumetreillä, joka lopulta johtaa mielen voimavarojen täysimittaiseen, tietoiseen hyödyntämiseen.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Delfiini kirjat
Tekijä Andrews, Ted
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 171
ISBN 9529586930
Ilmestymisvuosi 2003
Alkuteos How to meet & - work with spirit guides
Painos 1
Tilausnumero 10149201
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat henkinen kasvu, meediot, mietiskely, tietokirjallisuus, yliluonnolliset olennot, Okkultismi spiritismi henkimaa
Alanimike 10149201

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Löydä henkioppaasi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot