Lukuja liikkuen, tavuja touhuten - Tuuli Tiainen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

48,70 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Tiainen, Tuuli - Välimäki, Virve
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 192

Lisätiedot

Lapsi oppii ja kehittyy tutkimalla ja kokemalla asioita omalla kehollaan. Lukuja liikkuen, tavuja touhuten koostuu leikeistä, joissa varhaisia oppimisvalmiuksia ja äidinkielen ja matematiikan oppisisältöjä opitaan liikkumisen avulla. Kielelliset ja matemaattiset leikit etenevät oppimista tukevassa järjestyksessä. Leikeissä huomioidaan erityisesti motoriikka ja kinesteettisen aistin hyödyntäminen osana oppimista. Jokaisen leikin kohdalla annetaan vinkkejä eriyttämiseen erilaisten oppijoiden tarpeet huomioiden. Teoksen leikit voidaan toteuttaa pienessäkin tilassa. Kirja on täynnä vinkeitä vinkkejä!

Lisätiedot

Kuvaus Lapsi oppii ja kehittyy tutkimalla ja kokemalla asioita omalla kehollaan. Lukuja liikkuen, tavuja touhuten koostuu leikeistä, joissa varhaisia oppimisvalmiuksia ja äidinkielen ja matematiikan oppisisältöjä opitaan liikkumisen avulla. Kielelliset ja matemaattiset leikit etenevät oppimista tukevassa järjestyksessä. Leikeissä huomioidaan erityisesti motoriikka ja kinesteettisen aistin hyödyntäminen osana oppimista. Jokaisen leikin kohdalla annetaan vinkkejä eriyttämiseen erilaisten oppijoiden tarpeet huomioiden. Teoksen leikit voidaan toteuttaa pienessäkin tilassa. Kirja on täynnä vinkeitä vinkkejä!
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Tiainen, Tuuli - Välimäki, Virve
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 192
ISBN 9789524516556
Ilmestymisvuosi 2015
Painos 2 2. p
Kohderyhmä Ammatillinen koulutus
Tilausnumero 8450187
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat alkuopetus, esiopetus, kirjaimet, K-kirjat, leikit, liikuntaleikit, luovat menetelmät, luvut, matematiikka, opetus, oppiminen, tekemällä oppiminen, toiminnalliset menetelmät, äidinkieli, Koululaitos
Alanimike 8450187

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Lukuja liikkuen, tavuja touhuten

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot