Luontaisesti gluteenittomat reseptit - Kirsi Lohtaja

Luontaisesti gluteeniton, maidoton, maissiton, soijaton

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

37,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Lohtaja, Kirsi
  • Kansityyppi: kierreselkäinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2017
  • Sivut: 82

Lisätiedot

Kirsi Lohtajan ruokaohjekirjan lähtökohtana on mahdollisimman lisäaineeton ruokavalio, joka on gmo-vapaa ja pääosin luomu. Erityisesti kasvikset ja kananmunat on pyritty hankkimaan luomuna. Ruokaohjeiden lisäksi kirjasta löytyy reseptejä herkutteluun ja leivän tekoon. Jokainen resepti on maidoton, soijaton, maissiton ja luontaisesti gluteeniton eli yhtä aikaa vehnätön, ohraton ja rukiiton, samoin kuin kauraton, tattariton, amarantiton, seesamiton, keltuaiseton ja leivinjauheeton. Lisäksi ruokavalio on lähes pähkinätön ja pavuton, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Huolimatta käytettävissä olevien raaka-aineiden ja mausteiden rajallisuudesta on lopputulos silti maukasta. Jauhopuolen raaka-aineita ovat muun muassa hirssi, manteli, kvinoa, kurpitsa ja lupiini. Maidon tilalla ovat manteli-, kookos- ja hirssijuomat. Rasvoista käytössä ovat terveelliset avocado-, neitsytoliivi- ja -kookosöljy sekä kirkastettu voi eli ghee. Lihana resepteissä on lampaan- tai karitsanjauheliha, kana tai kalkkuna. Myös kalaa on päätynyt pöytään. Pastan virkaa toimittavat linssi- ja kikhernepastat. Leivonnassa apuna ovat myös kananmunan valkuainen, alumiiniton ruokasooda, kivennäisvesi sekä psyllium.

Lisätiedot

Kuvaus Kirsi Lohtajan ruokaohjekirjan lähtökohtana on mahdollisimman lisäaineeton ruokavalio, joka on gmo-vapaa ja pääosin luomu. Erityisesti kasvikset ja kananmunat on pyritty hankkimaan luomuna. Ruokaohjeiden lisäksi kirjasta löytyy reseptejä herkutteluun ja leivän tekoon. Jokainen resepti on maidoton, soijaton, maissiton ja luontaisesti gluteeniton eli yhtä aikaa vehnätön, ohraton ja rukiiton, samoin kuin kauraton, tattariton, amarantiton, seesamiton, keltuaiseton ja leivinjauheeton. Lisäksi ruokavalio on lähes pähkinätön ja pavuton, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Huolimatta käytettävissä olevien raaka-aineiden ja mausteiden rajallisuudesta on lopputulos silti maukasta. Jauhopuolen raaka-aineita ovat muun muassa hirssi, manteli, kvinoa, kurpitsa ja lupiini. Maidon tilalla ovat manteli-, kookos- ja hirssijuomat. Rasvoista käytössä ovat terveelliset avocado-, neitsytoliivi- ja -kookosöljy sekä kirkastettu voi eli ghee. Lihana resepteissä on lampaan- tai karitsanjauheliha, kana tai kalkkuna. Myös kalaa on päätynyt pöytään. Pastan virkaa toimittavat linssi- ja kikhernepastat. Leivonnassa apuna ovat myös kananmunan valkuainen, alumiiniton ruokasooda, kivennäisvesi sekä psyllium.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Valmiixi
Tekijä Lohtaja, Kirsi
Valokuvaaja Lohtaja, Kirsi
Sidosasu kierreselkäinen
Sivumäärä 82
ISBN 9789525965452
Ilmestymisvuosi 2017
Tilausnumero 8426115
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat erikoisruokavaliot, gluteeniton ruokavalio, maidoton ruokavalio, maitoallergia, ruoka-allergia, ruokaohjeet, ruokavaliot, tietokirjallisuus, Ruuanvalmistus Ruokakulttuuri
Alanimike 8426115

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Luontaisesti gluteenittomat reseptit

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot