Luontokuvaajan Suomi - Capturing Nature in Finland - Jussi Murtosaari

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

34,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Murtosaari, Jussi
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: englanti
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 155

Lisätiedot

Luontokuvaus on lintuharrastuksen ohella suosituin luontoharrastuksen muoto. Digikameroiden myötä valokuvauksesta on tullut kaikkien harrastus, ja useimmat kuvaavat luontoa. Aiemmin ero ammattilaisten ja harrastajien välillä oli melkoinen. Nykyään loisto-otokset ovat välineiden puolesta kaikkien ulottuvilla. Ja kaupallisten palveluiden myötä kohteet on entistä helpompi saavuttaa - Suomessa on lukuisia peto- tai lintukuvauskojujen vuokraukseen erikoistuneita yrityksiä, joista monilla on tarjolla myös erilaisia oheispalveluita: ruokailua, kuvausyön jälkeistä majoitusta jne. Tämä kirja johdattaa lukijan Suomen luonnon erityispiirteisiin ja monipuolisuuteen luontokuvaajan näkökulmasta. Luontoa ammatikseen kuvaava Jussi Murtosaari opastaa kojuille ja muille kuvauspaikoille, joilla on otettu monet maailman hienoimmista luontokuvista. Samalla selviää paikoille parhaiten sovelias kuvauskalusto ja tarvittavat varusteet sekä tietysti otollisin ajankohta huippukuville. Käytännöllisten ohjeiden lisäksi teoksesta löytyvät kaikkien kaupallisten kuvauspaikkojen yhteystiedot - jos vaikka lukijassa syntyisi kipinä päästä kokeilemaan omia kykyjään Suomen, Euroopan ja jopa maailman parhailla kuvauspaikoilla. Kirjassa on suomen- ja englanninkieliset tekstit.

Lisätiedot

Kuvaus Luontokuvaus on lintuharrastuksen ohella suosituin luontoharrastuksen muoto. Digikameroiden myötä valokuvauksesta on tullut kaikkien harrastus, ja useimmat kuvaavat luontoa. Aiemmin ero ammattilaisten ja harrastajien välillä oli melkoinen. Nykyään loisto-otokset ovat välineiden puolesta kaikkien ulottuvilla. Ja kaupallisten palveluiden myötä kohteet on entistä helpompi saavuttaa - Suomessa on lukuisia peto- tai lintukuvauskojujen vuokraukseen erikoistuneita yrityksiä, joista monilla on tarjolla myös erilaisia oheispalveluita: ruokailua, kuvausyön jälkeistä majoitusta jne. Tämä kirja johdattaa lukijan Suomen luonnon erityispiirteisiin ja monipuolisuuteen luontokuvaajan näkökulmasta. Luontoa ammatikseen kuvaava Jussi Murtosaari opastaa kojuille ja muille kuvauspaikoille, joilla on otettu monet maailman hienoimmista luontokuvista. Samalla selviää paikoille parhaiten sovelias kuvauskalusto ja tarvittavat varusteet sekä tietysti otollisin ajankohta huippukuville. Käytännöllisten ohjeiden lisäksi teoksesta löytyvät kaikkien kaupallisten kuvauspaikkojen yhteystiedot - jos vaikka lukijassa syntyisi kipinä päästä kokeilemaan omia kykyjään Suomen, Euroopan ja jopa maailman parhailla kuvauspaikoilla. Kirjassa on suomen- ja englanninkieliset tekstit.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Docendo
Tekijä Murtosaari, Jussi
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 155
ISBN 9789522911186
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8349145
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat hyönteiset, kuvauspaikat, linnut, luonnonvalokuvaus, maisemavalokuvaus, nisäkkäät, tietokirjallisuus, valokuvaajat, Valokuvauksen tekniikka Valoku
Alanimike 8349145
Kieli - lisätieto " - suomi, englanti" -

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Luontokuvaajan Suomi - Capturing Nature in Finland

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot