Maa nimeltä Nuuksio - Mauri Leivo

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

44,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Leivo, Mauri
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 144

Lisätiedot

NUUKSIO on laaja erämainen ylänköalue vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Alueen sydämessä sijaitsee 50 neliökilometrin kokoinen kansallispuisto, jossa vierailee vuosittain lähes 200 000 ihmistä. Monipuolisen, osin koskemattoman luonnon ansiosta Nuuksiossa elää lukuisia uhanalaisia eläimiä ja kasveja. Tämä kirja kertoo Nuuksion luonnosta, sen erityispiirteistä, tärkeimmistä elinympäristöistä ja mielenkiintoisimmista lajeista, mutta myöskin ihmisen asutushistoriasta ja toiminnasta alueella. Taidolla kirjoitettu teksti sekä sykähdyttävät valokuvat vievät lukijan unohtumattomalle matkalle ainutlaatuiseen eteläsuomalaiseen luontoon. Mauri Leivo on porvoolainen valokuvaaja, kirjoittaja ja biologi. Hän on liikkunut, valokuvannut, opastanut ja tehnyt luontoselvityksiä Nuuksiossa 25 vuoden ajan. Häneltä on ilmestynyt aikaisemmin viisi valokuvateosta.

Lisätiedot

Kuvaus NUUKSIO on laaja erämainen ylänköalue vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Alueen sydämessä sijaitsee 50 neliökilometrin kokoinen kansallispuisto, jossa vierailee vuosittain lähes 200 000 ihmistä. Monipuolisen, osin koskemattoman luonnon ansiosta Nuuksiossa elää lukuisia uhanalaisia eläimiä ja kasveja. Tämä kirja kertoo Nuuksion luonnosta, sen erityispiirteistä, tärkeimmistä elinympäristöistä ja mielenkiintoisimmista lajeista, mutta myöskin ihmisen asutushistoriasta ja toiminnasta alueella. Taidolla kirjoitettu teksti sekä sykähdyttävät valokuvat vievät lukijan unohtumattomalle matkalle ainutlaatuiseen eteläsuomalaiseen luontoon. Mauri Leivo on porvoolainen valokuvaaja, kirjoittaja ja biologi. Hän on liikkunut, valokuvannut, opastanut ja tehnyt luontoselvityksiä Nuuksiossa 25 vuoden ajan. Häneltä on ilmestynyt aikaisemmin viisi valokuvateosta.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Docendo
Tekijä Leivo, Mauri
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 144
ISBN 9789522910240
Ilmestymisvuosi 2013
Tilausnumero 8349113
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat asutushistoria, eläimistö, Espoo, kasvisto, kuvateokset, luonnonsuojelualueet, luonnonvalokuvaus, luonto, metsät, Nuuksion kansallispuisto, pinnanmuodot, retkeily, suot, tietokirjallisuus, vesistöt, virkistysalueet, Ympäristönsuojelu Luonnonsuoje
Alanimike 8349113

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Maa nimeltä Nuuksio

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot