Maahan kumartuneet sypressit - Nunna Kristoduli

pyhät ihmiset ja ihmeet

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

30,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Nunna Kristoduli,
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2006
  • Sivut: 232

Lisätiedot

Ihmeitä on aina tapahtunut kristinuskon perinteessä. Uudessa testamentissa kerrotaan monista ihmeistä, mutta ihmeet eivät kuulu vain menneeseen. Vielä nykyäänkin tapahtuu erilaisia ihmeitä: tulee yllättävä apu johonkin ongelmaan, ihminen parantuu sairaudesta tai jokin erityinen, usein luonnossa ilmenevä merkki kertoo Jumalan hengen vaikutuksesta. Ihmeitä tapahtuu erityisesti pyhien ihmisten läheisyydessä. Suomalaisia lukijoita lähelle tulevat Karjalan valistajat, kuten Sergei ja Herman Valamolainen, Herman Alaskalainen, Serafim Sarovilainen, sekä erityisesti Venäjällä tunnetut Kristuksen tähden houkat, kuten Xenia Pietarilainen. Nunna Kristoduli on kirjailija ja kääntäjä, joka asuu Lintulan luostarissa. Häneltä ovat ilmestyneet mm. kirjat Pyhän vuoren vanhus Paisioksen opetuksia (2003) ja Rukouksen valaisema tie (2005). Hän on toimittanut opetuskokoelma Filokalian (I-V) ja on pyhien elämäkertakokoelma Synaxarionin toimituskunnassa.

Lisätiedot

Kuvaus Ihmeitä on aina tapahtunut kristinuskon perinteessä. Uudessa testamentissa kerrotaan monista ihmeistä, mutta ihmeet eivät kuulu vain menneeseen. Vielä nykyäänkin tapahtuu erilaisia ihmeitä: tulee yllättävä apu johonkin ongelmaan, ihminen parantuu sairaudesta tai jokin erityinen, usein luonnossa ilmenevä merkki kertoo Jumalan hengen vaikutuksesta. Ihmeitä tapahtuu erityisesti pyhien ihmisten läheisyydessä. Suomalaisia lukijoita lähelle tulevat Karjalan valistajat, kuten Sergei ja Herman Valamolainen, Herman Alaskalainen, Serafim Sarovilainen, sekä erityisesti Venäjällä tunnetut Kristuksen tähden houkat, kuten Xenia Pietarilainen. Nunna Kristoduli on kirjailija ja kääntäjä, joka asuu Lintulan luostarissa. Häneltä ovat ilmestyneet mm. kirjat Pyhän vuoren vanhus Paisioksen opetuksia (2003) ja Rukouksen valaisema tie (2005). Hän on toimittanut opetuskokoelma Filokalian (I-V) ja on pyhien elämäkertakokoelma Synaxarionin toimituskunnassa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kirjapaja
Tekijä Nunna Kristoduli,
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 232
ISBN 9516073611
Ilmestymisvuosi 2006
Painos 2. p
Tilausnumero 10639284
Asiasanat henkilöhistoria, ihmeet, ortodoksinen kirkko, ortodoksisuus, pyhät, tietokirjallisuus, Rukous Hartaudenharjoitus
Alanimike 10639284

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Maahan kumartuneet sypressit

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot