Maailma on outo - Giles Milton

101 eriskummallista historiallista tapausta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

10,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Milton, Giles
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2018
  • Sivut: 400

Lisätiedot

Huippusuositun kirjasarjan kolmas osa. Tiesitkö, että Lontooseen yritettiin rakentaa Eiffel-tornin tarkka kopio - mutta 20 metriä korkempi. Tai tiesitkö, että Hitler oli lähes koko toisen maailmansodan kokaiinipöllyssä? Kuka on ollut maailman epäonnisin pankkiiri? Entä miksi ihmeessä puolalainen tavanmies murtautui sisään Auschwitziin? Historia on täynnä erikoisia ihmiskohtaloita, kummallisia sattumia ja yllättäviä kohtaamisia. Maailma on outo kertoo, mikä on maailman salaisin osoite, miksi Stalin ryösti pankin, kuka oli Yhdysvaltain keisari ja miten Mona Lisa varastettiin. Mukana on myös eriskummallisia tapauksia Suomen historiasta. Maailma on outo on itsenäinen jatko-osa kirjoille Maailman pisin pajunköysi ja Maailmassa on virhe.

Lisätiedot

Kuvaus Huippusuositun kirjasarjan kolmas osa. Tiesitkö, että Lontooseen yritettiin rakentaa Eiffel-tornin tarkka kopio - mutta 20 metriä korkempi. Tai tiesitkö, että Hitler oli lähes koko toisen maailmansodan kokaiinipöllyssä? Kuka on ollut maailman epäonnisin pankkiiri? Entä miksi ihmeessä puolalainen tavanmies murtautui sisään Auschwitziin? Historia on täynnä erikoisia ihmiskohtaloita, kummallisia sattumia ja yllättäviä kohtaamisia. Maailma on outo kertoo, mikä on maailman salaisin osoite, miksi Stalin ryösti pankin, kuka oli Yhdysvaltain keisari ja miten Mona Lisa varastettiin. Mukana on myös eriskummallisia tapauksia Suomen historiasta. Maailma on outo on itsenäinen jatko-osa kirjoille Maailman pisin pajunköysi ja Maailmassa on virhe.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Atena
Tekijä Milton, Giles
Kääntäjä Nurmi, Aura
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 400
ISBN 9789523004146
Ilmestymisvuosi 2018
Painos 4 4. p
Tilausnumero 7660144
Asiasanat erikoisuudet, henkilöhistoria, historia, maailmanhistoria, merkkihenkilöt, pokkarit, Hintaryhmä, Yleinen kulttuurihistoria
Alanimike 7660144

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Maailma on outo

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot