Maanpeitekasvit - Kirsi Tuominen

luo vehreä pihapiiri

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

33,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Tuominen, Kirsi - Niemi, Olavi
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 242

Lisätiedot

Maanpeitekasvien avulla on mahdollista luoda viihtyisä ja vehreä pihapiiri sinnekin, missä kasvuolosuhteet eivät ole parhaat mahdolliset. Maanpeitekasvit soveltuvat kaikenlaisiin pihoihin. Niitä voi käyttää myös hankalissa paikoissa, kuten salaojitetuilla seinänvieruksilla, kosteilla tai kuivilla ojanreunuksilla, kivikkoisessa ja kallioisessa maastossa. Maanpeitekasveja voi hyödyntää luovasti monin tavoin: nurmikon tilalla, puiden alustoilla, rinteissä, autotallin, maakellarin tai vajan viherkattoina, ohjamaan tai estämään kulkemista, kasvuston yhdistäjänä luomaan puutarhasta eheä kokonaisuus. Matalakasvuisina maanpeitekasvit ovat oiva valinta myös risteyksissä ja muilla alueilla, joilla näkyvyys ei saa estyä. Kirja tarjoaa uusia ideoita kokeneille viherpeukaloille ja selkeitä käytännön ohjeita noviiseille.

Lisätiedot

Kuvaus Maanpeitekasvien avulla on mahdollista luoda viihtyisä ja vehreä pihapiiri sinnekin, missä kasvuolosuhteet eivät ole parhaat mahdolliset. Maanpeitekasvit soveltuvat kaikenlaisiin pihoihin. Niitä voi käyttää myös hankalissa paikoissa, kuten salaojitetuilla seinänvieruksilla, kosteilla tai kuivilla ojanreunuksilla, kivikkoisessa ja kallioisessa maastossa. Maanpeitekasveja voi hyödyntää luovasti monin tavoin: nurmikon tilalla, puiden alustoilla, rinteissä, autotallin, maakellarin tai vajan viherkattoina, ohjamaan tai estämään kulkemista, kasvuston yhdistäjänä luomaan puutarhasta eheä kokonaisuus. Matalakasvuisina maanpeitekasvit ovat oiva valinta myös risteyksissä ja muilla alueilla, joilla näkyvyys ei saa estyä. Kirja tarjoaa uusia ideoita kokeneille viherpeukaloille ja selkeitä käytännön ohjeita noviiseille.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Minerva
Tekijä Tuominen, Kirsi - Niemi, Olavi
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 242
ISBN 9789524926041
Ilmestymisvuosi 2013
Painos 1 2. p
Tilausnumero 20662193
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat tietokirjallisuus, maanpeitekasvit, puutarhanhoito, istutus, hoito, pihat, puutarhat, viherrakentaminen, Maanviljelys Puutarhanhoito
Alanimike 20662193

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Maanpeitekasvit

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot