Mämmikoiran keittiössä - Caj Bremer

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

43,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Bremer, Caj
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 160

Lisätiedot

Caj Bremerin keittokirja on manifesti rehellisen ruoanlaiton puolesta. Yksi Suomen tunnetuimmista ja arvostetuimmista kuvaajista kertoo omalla "Bremerin kielellään" parhaimmista kalaruoistaan, kummallisimmista kokeiluistaan, riemullisista makuelämyksistään ja maukkaimmista piirakoistaan. Kirja pohjautuu Bremerin suosittuihin Facebook-päivityksiin, joissa hän jakoi ruokareseptejään kuvineen. Keittokirjassa on mukana myös Bremerin kotialbumikuvia ja ruokamuistoja elämän varrelta: miten ankka johti kreivin luokse yömyssylle, omituisen maitodrinkin syntymä ja joitakin "kerskuiluja" mahtavista kalansaaliista.

Lisätiedot

Kuvaus Caj Bremerin keittokirja on manifesti rehellisen ruoanlaiton puolesta. Yksi Suomen tunnetuimmista ja arvostetuimmista kuvaajista kertoo omalla "Bremerin kielellään" parhaimmista kalaruoistaan, kummallisimmista kokeiluistaan, riemullisista makuelämyksistään ja maukkaimmista piirakoistaan. Kirja pohjautuu Bremerin suosittuihin Facebook-päivityksiin, joissa hän jakoi ruokareseptejään kuvineen. Keittokirjassa on mukana myös Bremerin kotialbumikuvia ja ruokamuistoja elämän varrelta: miten ankka johti kreivin luokse yömyssylle, omituisen maitodrinkin syntymä ja joitakin "kerskuiluja" mahtavista kalansaaliista.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu
Tekijä Bremer, Caj
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 160
ISBN 9789522920119
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8349278
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat keittokirjat, muistot, ruoanvalmistus, ruoat, ruokaohjeet, tietokirjallisuus, valokuvaajat, Ruuanvalmistus Ruokakulttuuri
Alanimike 8349278

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Mämmikoiran keittiössä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot