Manuelin maisemissa - Marja Kotiranta

Makupaloja Andalusiasta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Kotiranta, Marja
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 84

Lisätiedot

Elämyksiä pullollaan olleen Andalusian seikkailumme aikana korviini kuuluneet ja silmiini sattuneet kertomukset ja tapahtumat, omat kokemukset sekä välimerelliset ruokaohjeet tarjoavat herkullisen makupalakattauksen kiehtovasta ja moni-ilmeisestä eteläisestä Espanjasta. Kirjan resepti: puoli kiloa terveellistä Välimeren ruokakulttuuria, hyppysellinen Andalusian ikiaikaista historiaa, ripaus geologiaa, loraus kulttuuria, tujaus omia kokemuksia ja palan painikkeeksi reilusti valokuvia. Ruokaohjeet ovat itse testattuja, ainoastaan kupliva cavasorbetti jää lukijan vastuulle. Mielentilani ja kulloistenkin olosuhteiden niin edellyttäessä olen muokannut alkuperäisiä ohjeita, mutta lopputuotokset olen aina puolisolleni syöttänyt. Hän voi oikein hyvin.

Lisätiedot

Kuvaus Elämyksiä pullollaan olleen Andalusian seikkailumme aikana korviini kuuluneet ja silmiini sattuneet kertomukset ja tapahtumat, omat kokemukset sekä välimerelliset ruokaohjeet tarjoavat herkullisen makupalakattauksen kiehtovasta ja moni-ilmeisestä eteläisestä Espanjasta. Kirjan resepti: puoli kiloa terveellistä Välimeren ruokakulttuuria, hyppysellinen Andalusian ikiaikaista historiaa, ripaus geologiaa, loraus kulttuuria, tujaus omia kokemuksia ja palan painikkeeksi reilusti valokuvia. Ruokaohjeet ovat itse testattuja, ainoastaan kupliva cavasorbetti jää lukijan vastuulle. Mielentilani ja kulloistenkin olosuhteiden niin edellyttäessä olen muokannut alkuperäisiä ohjeita, mutta lopputuotokset olen aina puolisolleni syöttänyt. Hän voi oikein hyvin.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Books on Demand
Tekijä Kotiranta, Marja
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 84
ISBN 9789523189331
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8350380
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat Andalusia, arkielämä, Espanja, matkat, ruokakulttuuri, ruokaohjeet, ruokaperinne, tietokirjallisuus, Eri maiden ja alueiden ruokala
Alanimike 8350380

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Manuelin maisemissa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot