Marjareissu - Matti Sihvonen

Kertomuksia muistelun tueksi

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

25,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Sihvonen, Matti
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 139

Lisätiedot

Emerituspiispa Matti Sihvosen selkeät, lämminhenkiset muistelut ja tarinat vievät keskelle lapsuuden tapahtumia - marjareissuille, kalaretkille, joulukirkkoon ja mummolan ruokapöydän ääreen. Kerronta on täynnä lempeää lumoa, ilman että murheitakaan kielletään. Viitekehys on hengellinen ja perinteitä kunnioittava. Jokaisen tarinan loppuun on koottu virike-ehdotuksia, jotka auttavat pääsemään kosketuksiin omien muistojen kanssa. Kun väestö vanhenee, muistisairaudet lisääntyvät. Yksi lääkkeettömän hoidon muoto sairauden alkuvaiheessa on muistelu ja muistoista keskusteleminen. Apuna voi silloin olla viisas tarina. - Kirjan saatesanat terveystieteiden tohtori Merja Mäkisalo-Ropponen.

Lisätiedot

Kuvaus Emerituspiispa Matti Sihvosen selkeät, lämminhenkiset muistelut ja tarinat vievät keskelle lapsuuden tapahtumia - marjareissuille, kalaretkille, joulukirkkoon ja mummolan ruokapöydän ääreen. Kerronta on täynnä lempeää lumoa, ilman että murheitakaan kielletään. Viitekehys on hengellinen ja perinteitä kunnioittava. Jokaisen tarinan loppuun on koottu virike-ehdotuksia, jotka auttavat pääsemään kosketuksiin omien muistojen kanssa. Kun väestö vanhenee, muistisairaudet lisääntyvät. Yksi lääkkeettömän hoidon muoto sairauden alkuvaiheessa on muistelu ja muistoista keskusteleminen. Apuna voi silloin olla viisas tarina. - Kirjan saatesanat terveystieteiden tohtori Merja Mäkisalo-Ropponen.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kirjapaja
Tekijä Sihvonen, Matti
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 139
ISBN 9789522881748
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8406035
Asiasanat kertomukset, kotimainen kaunokirjallisuus, kuntoutus, muisti, muistihäiriöt, tukeminen, Suomenkiel.kertomakirjallisuus
Alanimike 8406035

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Marjareissu

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot