Marsalkan ruusu - Raija Oranen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

27,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Oranen, Raija
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2018
  • Sivut: 491

Lisätiedot

Verevässä historiallisessa romaanissa vanha marsalkka Mannerheim saa vielä kerran kokea humalluttavan rakkauden. Talvella 1945, kun marsalkka on Suomen presidentti, hän oleskelee terveytensä ja turvallisuutensa vuoksi Portugalissa, piilossa julkisuudelta ja eristettynä vain adjutantti ja henkilääkäri seuranaan. Marsalkka suunnittelee muistelmiensa kirjoittamista ja käy läpi kokemuksiaan, sekä voittoja että tappioita, ja muistelee sotatantereiden tilanteita, menneitä rakkauksiaan, naisiaan ja hevosiaan. Soturin hallitun olemuksen ytimessä sykkii romantiikannälkäinen sydän. Marsalkan ruusu on vuonna 2010 ilmestyneen Metsästäjän sydän -romaanin itsenäinen jatko-osa.

Lisätiedot

Kuvaus Verevässä historiallisessa romaanissa vanha marsalkka Mannerheim saa vielä kerran kokea humalluttavan rakkauden. Talvella 1945, kun marsalkka on Suomen presidentti, hän oleskelee terveytensä ja turvallisuutensa vuoksi Portugalissa, piilossa julkisuudelta ja eristettynä vain adjutantti ja henkilääkäri seuranaan. Marsalkka suunnittelee muistelmiensa kirjoittamista ja käy läpi kokemuksiaan, sekä voittoja että tappioita, ja muistelee sotatantereiden tilanteita, menneitä rakkauksiaan, naisiaan ja hevosiaan. Soturin hallitun olemuksen ytimessä sykkii romantiikannälkäinen sydän. Marsalkan ruusu on vuonna 2010 ilmestyneen Metsästäjän sydän -romaanin itsenäinen jatko-osa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Otava
Tekijä Oranen, Raija
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 491
ISBN 9789511320166
Ilmestymisvuosi 2018
Tilausnumero 3212811
Asiasanat kotimainen kaunokirjallisuus, Suomenkiel.kertomakirjallisuus
Alanimike 3212811

Tuotteeseen liittyvät kirjoitukset

Lukupiiri
13.8.2018

Raija Oranen: Marsalkan ruusu

Vetävän kerronnan taituri, Raija Oranen, tarttuu uutuusromaanissaan kansakunnan suurmieheen Mannerheimiin. Romaani vie vuoteen 1945, jolloin Mannerheim oleskelee Portugalissa, piilossa julkisuudelta ja vain lähimpiensä ympäröimänä. Soturin hallitun olemuksen alla sykkii kuitenkin romantiikan nälkäinen sydän. 

"Tuloksena on kirja marsalkasta nimenomaan ihmisenä, kiehtovin mitä olen hänestä lukenut." - Kenraali gustav Hägglund

Raija Orasen mittava kirjailijanura...

0

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Marsalkan ruusu

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot