Matka ihmeisiin - Todd Bentley

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

23,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Bentley, Todd
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2008
  • Sivut: 368

Lisätiedot

Todd Bentley on kanadalainen julistaja, joka on saarnannut Jumalan Sanaa Hengen voimassa ja vaikutuksessa - Jumala vahvistaa Sanansa sitä seuraavin ihmein ja merkein. Jumala on antanut yhä enemmän parantavaa voitelua Toddin elämään, ja sokeat näkevät, kuurot kuulevat ja kasvaimet häviävät, kun Jeesus parantaa sairaudet ja taudit. Tässä kirjassa Todd kertoo todistuksensa siitä, miten Jumala pelasti hänet huumeista ja vankilakierteestä ja otti hänet ihmeellisesti käyttöönsä. Hän kertoo myös lukuisista ihmeistä, joita on tapahtunut hänen palvelutyönsä kautta joka puolella maailmaa.

Lisätiedot

Kuvaus Todd Bentley on kanadalainen julistaja, joka on saarnannut Jumalan Sanaa Hengen voimassa ja vaikutuksessa - Jumala vahvistaa Sanansa sitä seuraavin ihmein ja merkein. Jumala on antanut yhä enemmän parantavaa voitelua Toddin elämään, ja sokeat näkevät, kuurot kuulevat ja kasvaimet häviävät, kun Jeesus parantaa sairaudet ja taudit. Tässä kirjassa Todd kertoo todistuksensa siitä, miten Jumala pelasti hänet huumeista ja vankilakierteestä ja otti hänet ihmeellisesti käyttöönsä. Hän kertoo myös lukuisista ihmeistä, joita on tapahtunut hänen palvelutyönsä kautta joka puolella maailmaa.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Uskon Sanan Kustannus
Tekijä Bentley, Todd
Kääntäjä Helin, Hanna
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 368
ISBN 9789518918434
Ilmestymisvuosi 2008
Alkuteos Journey into the miraculous
Painos 1
Tilausnumero 8341427
Asiasanat evankelioiminen, henkilöhistoria, ihmeet, ihmeparannus, kääntymys, saarnaajat, tietokirjallisuus, uskonnolliset kokemukset, Jumala-käsite Jumalan toiminta
Alanimike 8341427

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Matka ihmeisiin

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot