Matkailuoikeus -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

94,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 405

Lisätiedot

Matkailuoikeus-teoksen kuudessatoista artikkelissa käsitellään matkailijan ja matkailuelinkeinonharjoittajan oikeudellista asemaa sekä oikeuksia ja velvollisuuksia erilaisista näkökulmista. Artikkeleissa tarkastellaan esimerkiksi matkailuelinkeinotoimintaa koskevaa oikeudellista sääntelyä matkailijan turvallisuuteen liittyviä vastuukysymyksiä, maa-alueiden matkailukäyttöön ja luonnonsuojeluun liittyviä oikeudellisia erityispiirteitä, matkailun verotuskysymyksiä, matkailutoimintaa työoikeuden näkökulmasta, sekä matkailutoiminnan viranomaisohjauksen ja -valvonnan sääntelyä. Yleisempien artikkeleiden lisäksi mukana on erityiskysymyksiin keskittyviä artikkeleita, joissa pohditaan esimerkiksi matkailijan yksityisyyden suojaa, saamelaiskulttuuria matkailun näkökulmasta, seksiturismia, lomakiinteistöjen hankintaa ulkomailta ja avaruusturismia. Teos tuottaa monipuolista oikeudellista tietoa niin tutkijoille kuin matkailun toimijoille käytännön tarpeisiin. Artikkeleiden kirjoitustavassa on otettu huomioon kirjan käyttömahdollisuus myös oppikäsikirjana. Kirjoittajat ovat Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnassa vaikuttavia tai vaikuttaneita professoreita sekä tutkijoita.

Lisätiedot

Kuvaus Matkailuoikeus-teoksen kuudessatoista artikkelissa käsitellään matkailijan ja matkailuelinkeinonharjoittajan oikeudellista asemaa sekä oikeuksia ja velvollisuuksia erilaisista näkökulmista. Artikkeleissa tarkastellaan esimerkiksi matkailuelinkeinotoimintaa koskevaa oikeudellista sääntelyä matkailijan turvallisuuteen liittyviä vastuukysymyksiä, maa-alueiden matkailukäyttöön ja luonnonsuojeluun liittyviä oikeudellisia erityispiirteitä, matkailun verotuskysymyksiä, matkailutoimintaa työoikeuden näkökulmasta, sekä matkailutoiminnan viranomaisohjauksen ja -valvonnan sääntelyä. Yleisempien artikkeleiden lisäksi mukana on erityiskysymyksiin keskittyviä artikkeleita, joissa pohditaan esimerkiksi matkailijan yksityisyyden suojaa, saamelaiskulttuuria matkailun näkökulmasta, seksiturismia, lomakiinteistöjen hankintaa ulkomailta ja avaruusturismia. Teos tuottaa monipuolista oikeudellista tietoa niin tutkijoille kuin matkailun toimijoille käytännön tarpeisiin. Artikkeleiden kirjoitustavassa on otettu huomioon kirjan käyttömahdollisuus myös oppikäsikirjana. Kirjoittajat ovat Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnassa vaikuttavia tai vaikuttaneita professoreita sekä tutkijoita.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Lapland University Press
Toimittaja Lohiniva-Kerkelä, Mirva
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 405
ISBN 9789524845526
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 8351651
Asiasanat avaruuslennot, avaruusturismi, elinkeinonharjoittajat, henkilövahingot, jokamiehenoikeudet, kulttuuriset oikeudet, kuluttajansuoja, kuluttajaoikeus, lainsäädäntö, laki kulutustavaroiden ja kuluttajapalvelusten turvallisuudesta, liikennemaksut, markkinoin
Alanimike 8351651

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Matkailuoikeus

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot