Matkalla Siperiassa - Yrjö Niemi

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

28,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Niemi, Yrjö
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 347

Lisätiedot

Jumalanpalvelus keskellä Siperiaa vetää jumalattomankin hiljaiseksi. Armon tuntee melkein käsissään, kun Yrjö Niemi murtaa keittiöstä haetun leivän, siunaa sen ja antaa neljälle mummolle voimaa jatkaa yksinkertaista mutta kaunista elämää Ofsjankan kylässä. Siitä on jo 20 vuotta, kun rovasti Yrjö Niemi lähti poikkeuksellisen vaikeisiin oloihin julistamaan evankeliumia Siperian kylissä, kaupungeissa ja vankiloissa. Hänen uraauurtavasta työstään julkaistiin vaikuttava teos nimeltä Mies, Siperiaan lähetetty (Päivä 1996). Kirja Matkalla Siperiassa sisältää kokemuksia ja kohtaamisia vuosien ajalta Niemen itsensä ja toistenkin kertomina. Yrjö Niemi on "umpihangen mies", tienraivaaja, uskon varaan heittäytyjä. Hän vie lukijan yksityiskoteihin ja vankiselleihin, taivaltamaan tiettömissä erämaissa ja jännittämään, tuleeko joenrantaan ilmaantunut karhu kohti vai kääntyykö se takaisin!

Lisätiedot

Kuvaus Jumalanpalvelus keskellä Siperiaa vetää jumalattomankin hiljaiseksi. Armon tuntee melkein käsissään, kun Yrjö Niemi murtaa keittiöstä haetun leivän, siunaa sen ja antaa neljälle mummolle voimaa jatkaa yksinkertaista mutta kaunista elämää Ofsjankan kylässä. Siitä on jo 20 vuotta, kun rovasti Yrjö Niemi lähti poikkeuksellisen vaikeisiin oloihin julistamaan evankeliumia Siperian kylissä, kaupungeissa ja vankiloissa. Hänen uraauurtavasta työstään julkaistiin vaikuttava teos nimeltä Mies, Siperiaan lähetetty (Päivä 1996). Kirja Matkalla Siperiassa sisältää kokemuksia ja kohtaamisia vuosien ajalta Niemen itsensä ja toistenkin kertomina. Yrjö Niemi on "umpihangen mies", tienraivaaja, uskon varaan heittäytyjä. Hän vie lukijan yksityiskoteihin ja vankiselleihin, taivaltamaan tiettömissä erämaissa ja jännittämään, tuleeko joenrantaan ilmaantunut karhu kohti vai kääntyykö se takaisin!
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Päivä
Tekijä Niemi, Yrjö
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 347
ISBN 9789524756129
Ilmestymisvuosi 2013
Tilausnumero 8351347
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat henkilöhistoria, lähetystyö, lähetystyöntekijät, muistelmat, papit, päiväkirjat, Siperia, tietokirjallisuus, Venäjä, Henkilö- ja sukuhistoria
Alanimike 8351347

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Matkalla Siperiassa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot