Matkaopas ei-minnekään - Jantso Jokelin

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

20,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Jokelin, Jantso
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 206

Lisätiedot

Meidän on edelleen mahdollista kokea erällä olemisen tuntu. Jos jaksamme etsiä villiä maata ja kysyä mistä me olemme tähän tulleet, eränkäynti jatkuu vaikka riihimäkeläisen betonilähiön viereisessä metsässä. Matkaopas ei-minnekään on syntynyt halusta nähdä mitättömät ja unohdetut paikat vierailemisen arvoisina. Onnea ja merkityksiä ei tarvitse etsiä metropolien kiimasta, viidakon sydämestä, meren syvyydestä tai avaruuden korpimailta. Ekokatastrofin, teknologian ja ikävystymisen aikakaudella etäisyyden ja jännitteen on löydyttävä lähempääkin. Ja ne löytyvät. Graffitien maalaaminen, parkour, talonvaltaus, skeittaus, geokätköily ja urbaani löytöretkeily ovat haasteita kaupunkitilalle, jota pidetään kylmänä, masentavana ja autoritäärisenä elinympäristönä. Jantso Jokelinin (s. 1986) omapäiseen esikoisteokseen vastapainoa lähiseutulöytöretkikirjoituksille tuovat esseet reppureissaamisesta, turismista ja kaukomaiden mystiikasta.

Lisätiedot

Kuvaus Meidän on edelleen mahdollista kokea erällä olemisen tuntu. Jos jaksamme etsiä villiä maata ja kysyä mistä me olemme tähän tulleet, eränkäynti jatkuu vaikka riihimäkeläisen betonilähiön viereisessä metsässä. Matkaopas ei-minnekään on syntynyt halusta nähdä mitättömät ja unohdetut paikat vierailemisen arvoisina. Onnea ja merkityksiä ei tarvitse etsiä metropolien kiimasta, viidakon sydämestä, meren syvyydestä tai avaruuden korpimailta. Ekokatastrofin, teknologian ja ikävystymisen aikakaudella etäisyyden ja jännitteen on löydyttävä lähempääkin. Ja ne löytyvät. Graffitien maalaaminen, parkour, talonvaltaus, skeittaus, geokätköily ja urbaani löytöretkeily ovat haasteita kaupunkitilalle, jota pidetään kylmänä, masentavana ja autoritäärisenä elinympäristönä. Jantso Jokelinin (s. 1986) omapäiseen esikoisteokseen vastapainoa lähiseutulöytöretkikirjoituksille tuovat esseet reppureissaamisesta, turismista ja kaukomaiden mystiikasta.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Sammakko
Tekijä Jokelin, Jantso
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 206
ISBN 9789524832236
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 8407057
Asiasanat havainnot, kokemukset, kotimainen kaunokirjallisuus, liikkuminen, matkat, matkustaminen, Suomenkiel.kertomakirjallisuus
Alanimike 8407057

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Matkaopas ei-minnekään

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot