Matkassa maailmalla -

Kirkon ulkosuomalaistyö 1900-luvulla

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

30,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2003
  • Sivut: 405

Lisätiedot

Muuttoaallot ovat vieneet suomalaisia eri puolille maailmaa. Ensimmäisen ja toisen sukupolven ulkosuomalaisia on jo yli miljoona. Kirja kertoo siitä, miten Suomen evankelisluterilainen kirkko huolehtii ulkomailla asuvista suomalaisista - miten kirkko on matkassa maailmalla. Ulkosuomalaistyötä tarkastellaan maittain. Kirja vie lukijan läntisestä naapuristamme Ruotsista aina Australiaan ja Uuteen Seelantiin asti. Kirjan kirjoittajina on tutkijoita ja ulkosuomalaistyössä pitkään mukana olleita vaikuttajia: Paavo Kortekangas, Kimmo Kääriäinen, Olli-Pekka Lassila, Raila Mantere sekä Päivi Rohkimainen.

Lisätiedot

Kuvaus Muuttoaallot ovat vieneet suomalaisia eri puolille maailmaa. Ensimmäisen ja toisen sukupolven ulkosuomalaisia on jo yli miljoona. Kirja kertoo siitä, miten Suomen evankelisluterilainen kirkko huolehtii ulkomailla asuvista suomalaisista - miten kirkko on matkassa maailmalla. Ulkosuomalaistyötä tarkastellaan maittain. Kirja vie lukijan läntisestä naapuristamme Ruotsista aina Australiaan ja Uuteen Seelantiin asti. Kirjan kirjoittajina on tutkijoita ja ulkosuomalaistyössä pitkään mukana olleita vaikuttajia: Paavo Kortekangas, Kimmo Kääriäinen, Olli-Pekka Lassila, Raila Mantere sekä Päivi Rohkimainen.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Kirkon tutkimuskeskus
Toimittaja Kääriäinen, Kimmo
Sidosasu kovakantinen
Sarjan lisätieto 1459-2681
Sivumäärä 405
ISBN 9516932460
Ilmestymisvuosi 2003
Painos 1
Tilausnumero 8294624
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat 1900-luku, historia, kirkko, matkailijat, seurakunnat, seurakuntatyö, siirtolaiset, suomalaiset, Suomen evankelis-luterilainen kirkko, tietokirjallisuus, ulkomaat, ulkosuomalaiset, Käytänöllinen teologia
Alanimike 8294624

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Matkassa maailmalla

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot