Matkatoimistoalan laskentatoimen ohjeistus - Hanna Moisio

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

123,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Moisio, Hanna - Saranpää, Timo
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 152

Lisätiedot

Matkatoimistoalan laskentatoimen päivitettyyn ohjeistukseen on ollut jo pitkään tarvetta. Alan toimintatavat ovat muuttuneet viimeisen 15 vuoden aikana rajusti. Kuluttajien valveutuneisuus ja matkustustottumusten monimuotoisuus ovat asettaneet matkanjärjestäjät entistä tiukemmalle. Pienellä budjetilla on tarjottava aina vain mielenkiintoisempia matkoja. Oppaan avulla pyritään edistämään alan yhtenäisten käytäntöjen syntymistä ja toimialan kannattavuuden parantamista. Teos soveltuu alan yrittäjän ja esimiehen laskentatoimen käsi- ja kertauskirjaksi. Myös taloushallinnossa työskentelevät saavat oppaasta oivan apuvälineen. Opasta voidaan hyödyntää myös alan esimies- ja työntekijätason opetuksessa. Oppaan ovat kirjoittaneet Timo Saranpää ja Hanna Moisio.

Lisätiedot

Kuvaus Matkatoimistoalan laskentatoimen päivitettyyn ohjeistukseen on ollut jo pitkään tarvetta. Alan toimintatavat ovat muuttuneet viimeisen 15 vuoden aikana rajusti. Kuluttajien valveutuneisuus ja matkustustottumusten monimuotoisuus ovat asettaneet matkanjärjestäjät entistä tiukemmalle. Pienellä budjetilla on tarjottava aina vain mielenkiintoisempia matkoja. Oppaan avulla pyritään edistämään alan yhtenäisten käytäntöjen syntymistä ja toimialan kannattavuuden parantamista. Teos soveltuu alan yrittäjän ja esimiehen laskentatoimen käsi- ja kertauskirjaksi. Myös taloushallinnossa työskentelevät saavat oppaasta oivan apuvälineen. Opasta voidaan hyödyntää myös alan esimies- ja työntekijätason opetuksessa. Oppaan ovat kirjoittaneet Timo Saranpää ja Hanna Moisio.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Smalser
Tekijä Moisio, Hanna - Saranpää, Timo
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 152
ISBN 9789526801209
Ilmestymisvuosi 2013
Tilausnumero 8357367
Asiasanat kirjanpito, laskentatoimi, matkailuala, matkatoimistot, sisäinen laskentatoimi, taloussuunnittelu, tietokirjallisuus, Matkailu ja turismi
Alanimike 8357367

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Matkatoimistoalan laskentatoimen ohjeistus

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot